Home Спортивне життя Коли відбудеться матч Польща-США в чвертьфіналі чемпіонату з волейболу 2022?

Коли відбудеться матч Польща-США в чвертьфіналі чемпіонату з волейболу 2022?

94
0
Коли відбудеться матч Польща-США в чвертьфіналі чемпіонату з волейболу 2022?

Польща зіграє з США в чвертьфіналі Чемпіонату світу з волейболу.

У неділю визначилася перша чвертьфінальна пара чемпіонату світу з волейболу 2022. У півфінальному матчі поляки зіграють проти збірної США. Коли і о котрій годині відбудеться матч 1/4 фіналу ЧС-2022 з волейболу Польща – США?

Як очікують експерти та вболівальники, у чвертьфіналі збірну Польщі чекає повторення групового етапу та ще один матч з американцями. У матчі групи С Польща виграла у США з рахунком 3:1.

Дивіться також: Польські волейболістки перемогли США! Видовищний виступ наприкінці групового етапу ЧС-2022

Якщо підопічні наставника Ніколи Грбіча спокійно виконали роль фаворита у своєму матчі 1/8 фіналу, розгромивши тунісців з рахунком 3:0, то представники США неочікувано поборолися з турками. У їхньому матчі було дуже близько до несподіванки, хоча перші два сети, ймовірно виграні американцями, про це не свідчили. Їхнім суперникам вдалося вивести на тай-брейк, але в підсумку це вирішив досвід команди вищого рейтингу Джона Сперо.

Біло-червоні мають не найкращий баланс із північноамериканською командою в матчах з високими ставками останніх років. Саме США закрили їм двері до півфіналу Олімпіади в Ріо-де-Жанейро в 2016 році, а через два роки – до Ліги націй. У цьогорічній Лізі націй американці точно обіграли поляків у півфіналі.

Проте збірна Польщі здобула важливу перемогу з США на чемпіонаті світу 2018 року – тоді ці команди зіграли у півфіналі і після запеклої, захоплюючої боротьби збірна Польщі перемогла з рахунком 3:2.

Коли відбудеться матч 1/4 фіналу Чемпіонату світу з волейболу Польща – США?

Чвертьфінал Польща-США стане останнім із чотирьох матчів цього етапу турніру. Поляки зіграють з американцями у четвер, 8 вересня, о 21.00 на Арені Глівіце.

Згодом суперництво повернеться до Катовіце – там відбудуться вирішальні матчі. Півфінали відбудуться 10 вересня, а чемпіон світу визначиться в неділю, 11 вересня.

РМ, Polsat Sport, PAP

PolsatSport.pl у версії для телефонів з Android та iOS!

Остання інформація та новини на сьогоднішній день, де б ви не були.