Home Спортивне життя Лука Модріч не збирається завершувати кар’єру! Він хоче зіграти на Євро-2024

Лука Модріч не збирається завершувати кар’єру! Він хоче зіграти на Євро-2024

51
0
 Лука Модріч не збирається завершувати кар'єру!  Він хоче зіграти на Євро-2024

Лука Модріч – абсолютна легенда мадридського Реала та хорватського футболу. Досвідчений хавбек виступає за команду “Крулевске” з 2012 року і, незважаючи на 37 років, не має наміру завершувати кар’єру. Навпаки, його мета – виступити на Євро-2024!

Про це повідомив лікар збірної Хорватії Зоран Бахтіяревич. – Модріч вирішив залишитися в збірній Хорватії до Євро-2024, – оголосив він.

Це, безсумнівно, чудова новина для вболівальників хорватського футболу, а також для мадридського «Реала», з яким Модріч має важливий контракт до кінця цього сезону. Не виключено, що через бажання залишитися в національній збірній і зіграти на наступному великому футбольному заході після чемпіонату світу в Катарі він продовжить контракт з “королівськими”.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Томаш Гайто про Аркадіуша Міліка: Він тепер номер один

37-річний Модрич провів дев’ять ігор за Реал цього сезону і забив два голи. Всього він зіграв за “Лос Бланкос” у 445 матчах і забив 33 голи. Він виграв три чемпіонати Іспанії, Кубок Короля, чотири Суперкубка Короля, п’ять Ліг чемпіонів, чотири Суперкубки Європи та чотири Клубні чемпіонати світу. Раніше захищав кольори м. ін Динама Загреб і Тоттенхем. За збірну Хорватії він зіграв 152 рази і забив 22 голи. У 2018 році він виграв “Золотий м’яч”.

PolsatSport.pl у версії для телефонів з Android та iOS!

Остання інформація та новини на сьогоднішній день, де б ви не були.