Home Спортивне життя Вімблдон: звіт та live результати – 07.05.2022

Вімблдон: звіт та live результати – 07.05.2022

58
0
Вімблдон: звіт та live результати - 07.05.2022

Попереду другий день другого тижня Вімблдону. У вівторок на суді, серед ін Новак Джокович, який зустрінеться з Янніком Сіннером у чвертьфіналі одиночного розряду. Пряма трансляція та результати наступного дня змагань на Polsatsport.pl.

У вівторок в рамках Вімблдону відбудеться десять поєдинків – по два в одиночному, одиночному, жіночому та чоловічому парному турнірах, а також у міксті. Цього дня не буде єдиного представника Польщі, який був на змаганнях найпрестижнішого тенісного турніру світу. Йдеться про Аліцію Росольську, яка разом із новозеландкою Ерін Рутліфф зіграє в середу в чвертьфіналі парного розряду з дуетом Даніель-Роуз Коллінз / Дезіра Кравчик.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Вімблдон: Рафаель Надаль – Ботік ван де Зандшулп. Без сюрпризів в останньому матчі 1/8 фіналу

Відсутність представника Польщі в головних змаганнях Вімблдону не означає, що цього дня на кортах Англійського газону не буде біло-червоних. Мартин Павелскі зіграє у другому колі турніру серед хлопців. Ми знову побачимо Агнешку Радванську на зеленій траві. Полька та Єлена Янкович відкриють змагання на турнірі легенд.

У вівторок будуть оголошені перші півфіналісти кожного конкурсу. У першому чвертьфіналі одиночного розряду Джокович зустрінеться зі Сіннером, а потім Давид Гоффен проти Кемерона Норрі. Серед жінок відбудуться німецькі поєдинки між Татьяною Марією та Жюль Німайер та поєдинок Марія Бузкова – Онс Жабер.

Вімблдон – найстаріший тенісний турнір у світі, в якому гравці та гравці змагаються на трав’яних кортах. Перше видання відбулося в 1877 році.

Цьогорічний Вімблдон є унікальним. Організатори, а саме All England Lawn Tennis Club, усунули російських і білоруських тенісистів з турніру після вторгнення Кремля в Україну. У результаті ATP і WTA вирішили не нараховувати рейтингові очки.

Вімблдон-2022 має рекордний призовий фонд. Вона становить 40,3 мільйона фунтів (приблизно 46,8 мільйонів євро).

КН, Polsat Sport

Результати поляків на Вімблдоні коментує наш експерт Давід Олейнічак. Інтерв’ю для читання ТУТ.

Пропонуємо детальний план трансляції, який ви можете переглянути ТУТ.

Ласкаво просимо до ще одного дня змагань на кортах Вімблдону! У другий день другого тижня турніру відбудеться десять матчів, починаючи від одиночних і чвертьфінальних ігор до парних, парних і міксів. Запрошуємо до звіту та слідкуємо за результатами в прямому ефірі!

PolsatSport.pl у версії для телефонів з Android та iOS!

Остання інформація та новини на сьогоднішній день, де б ви не були.