Home Услуги Найкращі чоловічі короткі стрижки молодіжні 2021

Найкращі чоловічі короткі стрижки молодіжні 2021

650
0

Однією з важливих складових завершеного чоловічого образу є стильна стрижка, яка допоможе не тільки перетворитися, але ще і помолодшати на 5-7 років. Залежно від обраної стилістики може допомогти привнести більше романтизму або, навпаки, брутальності в образ, стати схожим на улюбленого кіногероя і т.д.

Щоб «освіжити look» пропонується ознайомитися з останніми трендами, вибрати підходящу модну чоловічу стрижку 2021, в залежності від овалу обличчя і загального стилю, щоб підкреслити достоїнства, індивідуальність чоловіки.

Переваги чоловічого догляду за собою          

Незважаючи на стереотипи чоловіки повинні доглядати за собою, тому стали останнім часом настільки актуальні «барбершопи», там завжди можуть порадити популярну стрижку, підтримати чоловічу бесіду і запропонувати міцну каву.

Доглянута чоловіча стрижка має кілька переваг:

  • Чоловік завжди має акуратний зовнішній вигляд.
  • Правильно підібрана модель підкреслить сильні сторони зовнішності, приховає недоліки.
  • Спеціальна стрижка мінімізує необхідність підстригатися, оновлювати її деякий час.

Найбільш популярні чоловічі моделі

Стрижку необхідно вибирати, так щоб можна було приховати фізичні недоліки, наприклад, коротке волосся не підійдуть, якщо на голові є родимі плями або бородавки. Довгі «локони» у чоловіків мають на увазі необхідність щоденного догляду, миття та укладання – на це має бути час і сили. Стрижка бокс і напівбокс не будуть дивитися, якщо у чоловіка рідкісні, ламкі волоски.

Ефект «Фейд»

Ця модель, в якій на чоловічій голові видно плавний перехід від потилиці до коріння на маківці. Дана чоловіча стрижка на короткі волоси, молодіжна та тримає первісну форму до 2,5-3 тижнів, універсальний варіант, який відмінно поєднується, як зі смокінгом і фраком, так і з повсякденним «виглядом».

 «Майдан»

Обрана модель вдало поєднує в собі сучасні тенденції та віяння класики, вона добре виглядає у брутальних чоловіків, суворих на вигляд. Максимально акуратно стрижка буде виглядати з поголеними боками і потилицею.

«Мілітарі»

Акуратна, стримана класика, яку раніше носили військові, але серед цивільного населення вона трохи «осучаснити». Ідеально підходить тим, хто любить коротке волосся і не має багато часу за ними доглядати. Стрижка «Мілітарі» популярна не тільки серед тих, хто віддає борг Батьківщині, вона часто зустрічається в офісних співробітників, зірок, спортсменів.

 «Прінстон»

Універсальна модель, яка підійде чоловікам будь-якого віку, але краще всього виглядатиме на волоссі середньої довжини, густих, жорстких, прямих. Але зовсім не дме виглядати і триматися на волоссі з завитками, кучерях.

Суть чоловічої короткоі стрижки полягає в тому, що на маківці волосся приблизно 2-3 см, але до потилиці вони зменшуються в довжині, але без різких перепадів.

«Бокс»

Нетлінна класика чоловічих зачісок – це «бокс» або «напівбокс», які більше підходять молоді або тим, хто намагається трохи приховати вікові зміни. Універсальність в тому, що стрижка має масу нюансів, всіляких змін, але найбільше підійде тим, хто має овальні риси обличчя і довгі густі локони.

 «Кроп»

Хороший вибір для тих, хто цінує в собі мужність, лаконічність, але може підкреслити деякі «нотки розтріпаності». Стрижка проста в догляді, не забирає багато часу і сил, буде стильно виглядати з будь-яким типом особи.

«Андеркат»

Для чоловіків, які носять волосся середньої довжини в «арсеналі» також є багато цікавих моделей стрижок, наприклад, «Андеркат», яка вже багато років залишається актуальною. Ця популярність обумовлена ​​різноманіттям способів укладання, універсальністю. Вона підійде, як на густі, так і на тонке волосся, може добре виглядати і з кучерявими локонами, але в такому випадку потрібно щоденна укладка. Особливо ця зачіска буде актуальною тим, у якого залисини, укладка передбачає нависання подовженою чубчика назад або на лобові частини.

 «Британка»

Стильна, модельна стрижка для володарів волосся середньої довжини, яка залишається актуальною ще з 50-х років минулого століття. Зачіска допомагає завжди виглядати доглянуто, акуратно, укласти густі, неслухняні локони.

Аккуратні чоловічі стрижки на короткі волоси з поголеними скронями і потилицею або с нахиленим чубом дають зрозуміти, що власник доглядає за собою!

Стиліст барбершоп або перукарні допоможе підібрати індивідуальний варіант, напевно зможе відкоригувати будь-яку стрижку під обрану довжину волосся і конкретні запити клієнта.

Багато стрижки вимагають використання спеціальних засобів, про які в подробицях може розповісти стиліст, а також допомогти самостійно красиво укласти волосся.

Стильні, акуратні чоловіки завжди привертають увагу жінок, мають більше прихильниць і жіночої уваги в цілому.