Home Відпочинок Ознайомчо-пізнавальний тур до Польщі у 2023 році

Ознайомчо-пізнавальний тур до Польщі у 2023 році

1451
0
Мандрівки за кордон

Мандрівки за кордон, в котрих можна ознайомитись з процесом навчання, стають для молоді дедалі популярнішими. Освітні поїздки до Польщі 2023, що розташована найближче до України, допомагають вибрати учбовий заклад, від якого залежатиме майбутнє.Мандрівки за кордон

Чому вибирають Польщу

Багато хто планує працювати в Європі. Але не всі хочуть бути прибиральниками, вантажники, будівельниками, доглядати за старими та немічними. Та не маючи диплома, котрий дає право займати посаду за кваліфікацією, годі мріяти найти щось достойне.

Молодь, що закінчує школи в Україні, прагне здобути освіту у розвиненій державі. Для того, аби вона могла визначитися з професією, яка їй сподобається, а потім віддячить гарним доходом, деякі учбові центри та компанії організовують екскурсійні поїздки в університети Польщі. Під час них ознайомлюються не тільки з навчальними закладами , але й з містами та цікавими пам’ятками, з історією країни.

Деякі ВНЗ пропонуються вчитися безплатно, в інших існують чималі знижки. Після закінчення завжди є шанс залишитися на роботу у Польщі або поїхати до іншої держави. Дипломи, які отримують у Польщі, надають можливість працювати в любій європейській країні. Вчитися у Германії, Франції чи Великій Британії набагато дорожче.Чому вибирають Польщу

Програми поїздок

Від того, який буде обраний Виш, залежатиме дуже багато. Тому під час освітніх турів майбутні абітурієнти знайомляться з пропозиціями спеціальностей, умовами наймання квартири чи отримання місця у гуртожитку. Відвідавши на протязі поїздки декілька навчальних закладів, порівнюють різні варіанти та вже потім роблять вибір.

Під час поїздок молодь спілкується зі студентами, відвідує презентації та лекції. Освітні тури в Польщу в 2023 році організовуються з декількох міст України. Найбільш популярні, ті під час котрих, відвідується чимало навчальних закладів та проводяться екскурсії по великих містах.

На одну з таких поїздок збираються у Львові на залізничному вокзалі, звідки відправляються до Кракова. Там відвідують академію Анджея Моджевського, що є одним з найкращих недержавних закладів у країні, котрий контактує з партнерами із закордону. У місті молодь гуляє по площі Ринку, ночує в готелі.

Наступного ранку майбутні абітурієнти знайомляться з Педагогічним Університетом, де студентам по закінченні видають Сертифікат якості, що підтверджує достойний рівень знань. Під час екскурсії до економічного Вишу гостям розповідають про останні наукові дослідження, що проводяться у цьому закладі.передбачена екскурсія до Вроцлавської політехніки

У Вроцлаві заплановане відвідування площі Ринку, знайомство з Ратушею, збудованою у стилі готики. Зараз вона є справжнім культурним центром Польщі. В цьому місті розташований Університет, студентами якого були теперішні лауреати у різних сферах. У освітньому закладі Транспорту та Логістики готують менеджерів, що зможуть показати себе в умовах Європи, котрі змінюються з великою швидкістю.

Для майбутніх абітурієнтів передбачена екскурсія до Вроцлавської політехніки. Цей ВНЗ займає перші місця у рейтингу вищих закладів країни. В четвертий день молодь переїжджає до Варшави, де на неї чекають оглядини Академії фінансів та бізнесу,Університетів ім. Лазарського та Collegium Civitas. В останньому вивчають міжнародні відносини, соціологію та політологію англійською мовою. Незабутньою стане і подорож столицею.

На останок залишаються відвідини Академії Леона Козминського та Університету фінансів та управляння.

Особливості знижок

Ознайомчі візити до Польщі 2023 дають можливість український молоді дізнатися не тільки які спеціальності отримують в учбових закладах держави, але й котрі пропонуються умови, де є знижки на навчання.

Майбутні абітурієнти під час освітнього туру були здивовані, що у Варшавській політехніці, в котрі є 19 факультетів, передбачені безкоштовні місця для іноземців, а в Люблінській знижка складає 800 євро на рік, в Ченстоховській – 1000.

Приваблює програма оплати у вроцлавських Університетах – Економічному, Природничому та Сільськогосподарському, в котрих плата зменшується на 30% для тих, хто має картку поляка, а таких в Україні, особливо західній є чимало.

Всі студенти можуть скористатися знижкою у Гуманітарно-Економічній Академії, що знаходиться у Лодзі, у варшавському Виші, де вивчають екологію та управляння.

У Польщі навчаються і за такими спеціальностями, яких ще не має в українських закладах вищої освіти. Цікавлять співвітчизників професії, що пропонуються в Університеті Косметології та Догляду за Здоров’ям, котрий знаходиться у столиці держави.скористатися знижкою у Гуманітарно-Економічній Академії, що знаходиться у Лодзі

Тури під час канікул

В ознайомчо-пізнавальний тур до Польщі 2023 запрошують учнів старших класів, та студентів, що прагнуть вивчити мову цієї держави, познайомитися з її культурою, цікаво і весело провести дні.

Молодіжні центри, що створені в цій країні організовують літні та зимові табори, екскурсії на весняних канікулах. Дякуючи таким поїздкам є можливість спілкуватися з однолітками, побувати в сім’ях, побачити Краків, Варшаву, Лодзь та інші міста, визначитися з майбутньою професією, отримати шанс жити у Європі.