Home Новини Конкурс Міс Україна 2017

Конкурс Міс Україна 2017

2392
0
змагання красунь

Щорічно, починаючи з 1991 року в Україні проводиться конкурс Міс Україна. Це єдиний в своєму роді проект, представниці якого мають незмінне право представляти нашу країну на подібних конкурсах у Європі та світі. Для багатьох молодих дівчат конкурс став стартовим майданчиком для досягнення їхніх цілей і мрій – стати знаменитими і реалізувати себе. І учасниці конкурсу Міс Україна 2017 цьому не виняток.

Конкурс Міс Україна

Історія конкурсу

Конкурс Міс Україна 2017 має свою передісторію, яка починається ще в 1988 році, коли в Києві біли проведені перші змагання красунь. В той час це було диковинкою і не всі ставилися до конкурсу з розумінням. Та все ж рішення його проводити було переломним моментом в розвитку нашого суспільства.

Традиція продовжилася в 1989 році. Переможниці київських конкурсів з року в рік відправлялися в Москву, представляти Українську республіку там. З того ж часу українські красуні почали представляти СРСР за кордоном, де, звичайно ж, мали неабиякий успіх.

Конкурс, який став прообразом сучасної Міс Україна, мав назву «Українська красуня» і відбувся в 1991 році. Але в той час це не був єдиний конкурс краси. В Тернополі, до прикладу, проводився фестиваль «Miss Ukraine», а у Дніпропетровську (сучасному Дніпрі) – «Українська чарівниця».

Але після проголошення незалежності київський конкурс позбувається конкурентів.

За різні роки конкурс проводився в багатьох великих містах України, серед яких і Донецьк, і Одеса, і Дніпро, та в 2001 році фінальна частина конкурсу повернулася в Київ. З тих пір він незмінно проводиться в столиці нашої країни, в палаці «Україна».

В зв’язку з ситуацією на сході України, конкурс не проводився в 2014 році, а представниця на світові форуми від України була обрана на благодійній акції.

В 2015 році змінилося керівництво конкурсу і нове шоу в фольклорному стилі знову вразило глядачів.

За роки незалежності конкурс багато разів змінювався, але незмінним залишається лише одне – переможниця Міс Україна 2017, як і багато дівчат до неї, стане представницею нашої країни на світовій арені.

Як відбувається конкурс?

Учасниці в Міс Україна 2017 відбираються конкурсним методом. Керівництво конкурсу проводить наймасштабніші кастинги в країні.

На конкурс потраплять 25 найкрасивіших дівчат сучасної України, які повинні будуть вразити глядачів і журі не тільки красою, а й інтелектом і талантами. Допустимий вік учасниць – від 17 до 25 років. На першому етапі кастингу приймає участь більше 10 тисяч претенденток на корону. Конкурс проходить в багато етапів по всіх куточках нашої країни. Це гарантує, що саме найгарніша дівчина представлятиме Україну на світових форумах.

Отже, якими якостями повинна володіти майбутня Міс України:

  • природна краса;
  • витонченість;
  • грація;
  • інтелект;
  • творча уява;
  • талант;
  • знання іноземних мов;
  • добродушність;
  • вміння правильно поводитись;
  • незаплямована репутація.

Також всі учасниці повинні бути громадянками України, не бути заміжньою (ні тепер, ні раніше), на момент конкурсу не мати дітей, не мати судимостей і шкідливих звичок. Також цікавою вимогою стає обов’язків ріст претендентки на корону, який має сягати 170 сантиметрів. Отже красуня повинна бути не тільки вродливою і розумно, а й високою.

Фінальне шоу відбудеться в Жовтневому палаці в місті Київ. Склад журі, звичайно, тримають в таємниці, але ні для кого не секрет, що це будуть визначні зіркові гості. По традиції конкурсів краси корону новій Міс Україна 2017, фото можна буде побачити після закінчення шоу, передасть переможниця минулого року.

конкурс Міс Україна

Учасницям українського конкурсу краси представлено можливість виграти чималі гроші. Призовий фонд конкурсу становитиме більше 700 тисяч гривень. Але, звичайно ж, не в грошах щастя. Переможниця і призерки конкурсу дістануть можливість поїздити світом, познайомитися з визначними людьми і, врешті, захищати честь своєї країни на світових конкурсах краси (що завжди престижно і почесно). Не тільки перемога, але й участь у такого роду змаганнях може дати дорогу у майбутнє молодій талановитій дівчині. Саме участь у конкурсах краси допомогли таким відомим красуням, як Софі Лорен, Шерон Стоун чи Єві Лонгоріїї збудувати приголомшливу кар’єру в світі шоу-бізнесу.

Фінальне шоу стане справжньою окрасою події. Організатори готують шоу найвищого світового рівня. Темою вечора стане актуальна тема жіночої краси і її впливу на розвиток людства. Ця тема стає актуальнішою з кожним днем, так як важливість природності жіночої краси важко переоцінити. В останні роки можна спостерігати часте втручання в зовнішність жінки, що ставить під загрозу оцінку природної краси в майбутньому.

Фінальне шоу буде справжньою феєрією природності. Організатори задумали фінал так, щоб всі присутні в залі і телеглядачі за екранами телевізорів зрозуміли значущість природності, її гармонію з оточуючим світом. Як і відомій казці Андерсена, природна краса завжди переможе штучну, хоч остання і буде більш яскравою.

Конкурс для маленьких красунь

В останні роки в нашій країні проводиться цікавий і оригінальний конкурс, де між собою можуть позмагатися юні красуні. Регулярно проводяться регіональні конкурси, в тому числі планується проведення Міні Міс Україна 2017 в різних куточках нашої країни.

Вік учасниць має свої обмеження. Так, приймати участь у конкурсі можуть тільки дівчатка від 5 до 15 років. Конкурс придуманий таким чином, щоб не травмувати дітей. Змагання проходять з різноманітними забавами і призами.

Дитина, яка бере участь у конкурсі дістає стимул розвиватися. В тому числі і фізично, і духовно, і інтелектуально.

переможниця Міс Україна

В різні часи до конкурсів краси ставилися по різному. Дехто вважає їх непотрібними, такими, що принижують жінок і їх гідність. Але якщо подивитися на це з іншого боку, то можна помітити, що насправді такі конкурси допомагають молодим дівчатам розвиватися, будувати своє майбутнє. Є чимало прикладів того, коли молоді моделі після конкурсів краси будували приголомшливу кар’єру і добивалися успіхів у житті.