Home Новини Нові пісні 2017 року

Нові пісні 2017 року

4242
0
Тік -

У 2017 році Україна вже встигла почути немало пісень і побачити багацько кліпів, які встигли залишитися в пам’яті багатьох жителів країни. Нумо погляньмо, що ж це за нові українські пісні 2017 року, які стали неймовірно популярними. Варто зазначити, що кожна з пісень є дуже мелодичною і з легкістю допоможе створити гарний настрій навіть в похмурий день. Через те що пісні стали справжніми хітами, на кожну з них були відзняті кліпи. Отже, нумо перейдемо безпосередньо до пісень і кліпів!

Тіна Кароль – “Перечекати”

Кліп цієї відомої співачки був відзнятий в червоних тонах, які є головним символом пісні. Безпосередньо до пісні була застосована алегорія, сутність якої полягає в пристрасті, бажанні та коханнія.Тіна Кароль - "Перечекати"

Злата Огнєвіч – “За літом, за весною”

Відзнятий відео кліп на цю дуже популярну пісню несе двоякий зміст. Як стверджує сама співачка, раніше вона хотіла показати людей, які вміють просто радіти своєму життю. Іншим змістом співачка називає те, що ця робота є незвичайним символом пошуку компромісу заради збереження важливих відносин.

Христина Соловій – “Хто, як не ти?”

Ця співачка привернула до себе величезну увагу ще на конкурсі “Голос країни”. Наразі це відома співачка. Христина зазначає, що ідея цієї пісні полягає в тім, що без минулого немає і майбутнього, а тому про це необхідно пам’ятати.

Тік – “Альо-на”

Якийсь особливий зміст в цій пісні шукати не варто. Вона лише розповідає про дівчину, яка після тяжкої ночі проспала нараду та до неї ніхто не може додзвонитися, а тим часом її витівки минулої ночі споглядає начальство.

Ці нові пісні 2017 року завоювали свою велику аудиторію. Через це навіть сьогодні, слухаючи радіо, можна почути одну з них.Тік - "Альо-на"

6 Monatik – “Кружляє”

Кліп на цей хіт знімали в Одесі. Згідно з сюжетом, низка пар кружляє в танці по місту, таким чином розповідаючи довгу та незвичну історію своїх відносин.

Pianoбой – “Найкраще, що є”

Цей трек пронизаний тяжкою, похмурою, холодною та величною атмосферою. Саме тому для створення кліпу задля передачі усієї атмосфери використовувались пейзажі Ісландії. А от сам виконавець разом зі своїм незмінним піаніно позував на Київському морі.

Оля Полякова – “Мама казала”

Цією піснею співачка дала натхнення низці мультиплікаторів, які вирішили подарувати їй цей кліп до Дня матері. Через увесь відеоряд простягається політична алегорія та постійне протиставлення не тільки героїв кліпу, а ще й реальних людей.

Люди почали часто цікавитися про нові пісні Олега Вінника 2017 року. Річ у тім, що цей популярний виконавець цього року не зробив жодного реліза, який став би справжнім хітом, а тому його у цьому списку наразі немає.Оля Полякова - "Мама казала"

Наталка Карпа – “Плюс один”

Ця пісня була придумана під час весільної подорожі співачки. Вона, разом зі своїм чоловіком відправилася до Парижа, звідки вона привезла не тільки саму пісню, а ще й відзнятий на неї кліп.

Воплі Відоплясова – “Мана”

Кліп на цю хітову пісню був відзнятий за участі сина та дочки Олега Скрипки. У ньому зображені вигадані події, які безперервно межують з реальністю, яку можна спостерігати на теренах України.

СКАЙ – “Мелодія серця”

Ця пісня є любовною. За замислом режисера кліпу головний герой кліпу є звичайним барменом, який спостерігає за людьми та моделює їх майбутнє сумісне життя або спостерігає як ідеальні пари розминаються.

Kishe – “До весни”

Цей відеоряд від відомої співачки нещодавно побив усі рекорди, що стосуються кількості відзнятих місць. Співачці навіть довелося перебувати в екстремальних умовах, але все ж таки вийшов дійсно гарним, і таким, що може справді підняти настрій.

Людям цікаво де можна скачати нові пісні 2017 року. Наразі сайтів з музикою не просто багато, а дуже багато. Але річ у тім, що майже кожен з них є копією іншого, а тому перераховувати їх немає сенсу. Однак майже кожен онлайн сервіс може допомогти вам з легкістю знайти потрібну мелодію без реєстрації та посилання повідомлень, а на деяких ще можна попередньо прослухати бажану пісню. Саме через це така проблема як пошук музики просто не існує.Kishe - "До весни"

Друга Ріка – “Монстр”

Ця пісня належить останньому студійному альбому групи, який вийшов у світ нещодавно. Саме ця пісня дуже сильно відрізняється від інших композицій альбому. Через це в першу чергу на неї було віднято кліп.

MamaRika – “Ніч у барі”

Тут, мабуть, не важно здогадатися про що йдеться в пісні. Згідно з нею, група друзів намагається потрапити до нічого клубу, але їх не пропускають. Але згодом їм все ж вдається потрапити до бажаного місця. Завершується це все тим, що з головним героєм, який знаходиться під дією заборонених речовин, трапляються дивні ситуації.

Це, мабуть, усі найбільш популярні пісні 2017 року. Звісно, є ще такі композиції, які були на першому місці в чартах один або два дні, але надовго вони там взагалі не затримувалися, а тому включати їх в цей перелік немає сенсу.MamaRika - "Ніч у барі"