Home Новини Нові російські мелодрами 2017 року

Нові російські мелодрами 2017 року

2363
0
«Любов з обмеженнями»

Багато глядачів проводять весь вільний час біля екранів телевізорів або завантажують фільми на сайтах. Нові російські мелодрами 2017 цікавлять не тільки аудиторію цієї держави, шанувальників вистачає за її межами, а саме в колишніх республіках СРСР. І все це тому, що в країні вже вміють знімати емоційні та захоплюючі картини про кохання.

Весняні прем’єри

В романтичній історії під назвою «Після тебе» глядачі знайомляться з відомим артистом балету. Головного героя фільму Олексія Темнікова оваціями зустрічали зали багатьох країн. Він об’їздив з виступами пів світу. Та в дев’яностих важко травмував хребет, тому улюблена робота та кар’єра стали недосяжними.

Артист мусив повернутися до рідної домівки, аби відкрити школу танців, котрою керує 20 років. В Олексія не має сім’ї, його не цікавить майбутня дитина, яку чекає від нього дівчина. Чоловік байдуже відноситься навіть до учнів свого класу. Хвороба помалу прогресує, і Темніков розуміє, що ходити йому залишилося недовго. Тому актор хоче здійснити останній задум зробити постановку балету, в якій розповісти про своє життя.

Режисер картини Ганна Матісоно є дружиною головного героя, роль котрого дісталася Сергію Безрукову.«Після тебе»

В рейтинг списку, в якому знаходяться нові російські мелодрами 2017 року, потрапив фільм «Про кохання», що вийшов на екрани у березні. За сюжетом студентка Ніна є дружиною талановитого професора з Петербурга, що знає китайську, захоплюється вченнями цієї східної країни.

Головна героїня, котру грає Ганна Чиповська, поважає чоловіка та вважає себе щасливою, навіть живучи в невеличкій квартирі та злиднях. Але якось вона знайомиться з Сергієм, який працює банкіром, і починає розуміти, що не має почуттів до вченого.

Фільм відрізняється незвичною постановкою, супроводжується дуже гарною, але сумною музикою. В картині зображене кохання, і в кожного з героїв бачення його різне. Сюжет навчає тому, як непотрібно жити.Ганна Чиповська

Кращі комедійні мелодрами

Нові російські мелодрами 2017 року про любов здивували тих глядачів, що полюбляють комедійний жанр. В картині зібралося чимало зірок кінематографа. Головний персонаж випадково робить пропозицію дівчині стати його дружиною. Батько її відразу погоджується на весілля. Хлопець і радий би стати чоловіком, та він забув, що вже жонатий, та жінка Василина його не хоче так просто відпускати. Митя знаходить кандидатуру, що обіцяє видати себе за наречену, та тут виникає неабияка проблема у вигляді мажору.

У фільмі «Любов з обмеженнями» молодий парубок Михайло робить фіктивну довідку, придбає інвалідку коляску, бо ознайомившись з наказом президента про особливості працевлаштування інвалідів, намагається таким чином посісти престижну посаду в газовій кампанії. І хлопець її отримує. Але аби стати своїм у колективі, він закохується в дівчину з обмеженнями, яка навіть не може уявити, що залицяльник абсолютно здоровий. На Михайла очікує важкий вибір між любов’ю та роботою.«Любов з обмеженнями»

Глядачі вже з задоволенням дивляться мелодраму «Однокласниці : новий поворот». У фільми розповідається про подруг, що разом вчилися у школі. Одна з них Катя вже має чоловіка. Життя її змінилося на краще. Тому друга дівчина Даша хоче знайти собі пару, аби також вийти заміж.

Вона довго шукає принца і нарешті знаходить хлопця, що є працівником банку. Наречена вже примиряє весільну сукню, бо хоче, щоб вона була краща ніж у подруги. Та неприємний випадок загрожує зривом урочистої події, що допомагає організовувати Віка.

Нова історія про Кареніну

Карен Шахназаров подарував глядачам багатосерійну картину «Ганна Кареніна», яку неможливо дивитися спокійно. Участь в екранізації фільму за твором Льва Толстого раніше брали країни Європи, Азії, Латинської Америки та Австралії. Знімаючи серіал, можна потрапити під шквал критики, бо є з чим зрівнювати. Але відомий режисер із Росії Шахназаров не злякався цього та взявся за роботу.

Згідно сюжету син Кареніної Сергій зустрічається випадково з Олексієм Вронським, коли після смерті матері мине 30 років. Олексій працює лікарем у військовому госпіталі, в який привозять людину, котру без тями кохала Ганна. Обидва чоловіки пройшли важкий шлях у своєму житті, потрапляли у різні ситуації. Але спокою не має жоден з них.

З картини глядачі узнають, що після загибелі матері у Сергія помер батько, а потім смерть забрала і сестричку, що була дочкою Ганни та Вронського, а його самого взялася виховувати хрещена.

З роллю головниої героїні прекрасно впоралася Єлизавета Боярська. В ролі дорослого сина грає Гребенщиков, дитини Макар Михалкін. Зйомки проводилися в Санкт-Петербурзі, у Богородицьку, в Криму біля Феодосії. «Ганна Кареніна»

Лідери рейтингу серед мелодрам

Згідно опитувань, що проводилися «Кіно Mail.ru» глядачі найбільше бажають побачити такі мелодрами як «Після тебе», «Матильда», «З п’яти до семи», «Лід». Вони посідають місця у списку, де розташувалися найочікуваніші російські мелодрами на 2017 рік.

В історичній драмі, що знята Олексієм Учителем, розказується про згубне кохання між останнім імператором Миколою II та його фавориткою Матильдою, котра була дуже талановитою балериною. Майбутній цар та молода жінка насолоджуються почуттями. Та попереду їх очікує війна та революція.

Серед російських мелодрам однією з найкращих називають «Темні води». Це дуже зворушлива картина про стосунки між студенткою педучилища та хлопцем на ім’я Діма. Узнавши про вагітність дівчини парубок від’їжджає до Москви. Ксюша народжує хлопчика, котрого не має чим годувати. Тому відвозить малечу до притулку та вирішує, що життя треба закінчувати у холодній річці.

У картині «Love story» глядачі познайомляться з невдахою актором Сєвою Горєловим. Він побачить дівчину, що була його першим коханням. Чиста і ніжна Маша перетворилася в розважливу утриманку. Чоловік, підробляючи таксистом, везе її до Криму, де та має виходити заміж за крутого бізнесмена. На цьому довгому шляху героїв картини очікують несподівані пригоди, де будуть і сльози, і амбіції, і образи.снимают фильм

Восени має відбутися прем’єра картини «Селфі», що балансує між трилером та мелодрамою. У фільмі йдеться про те, як багато років журналіст Богданов мріє створити власну телевізійну передачу та залишається ні з чим. Життям його заволодіває цинічний двійник, допомогти позбутися котрого допомагає дочка.

Нові російські мелодрами в 2017 році приваблюють глядачів цікавим сюжетом, вдалою грою акторів.