Home Новини Тарифи МТС в Україні в 2017 році

Тарифи МТС в Україні в 2017 році

7859
0
тарифи Водафон

Аби втримати абонентів та заохотити до підключення нових, компанії стільникового зв’язку постійно пропонують нові акції та тарифні плани. Оператор, до якого ми звикли, як МТС, і що зараз знаємо, як Водафон, не є винятком. Тарифи Водафон України на 2017 рік приваблюють безлімітним спілкуванням з абонентами МТС, різними обсягами Інтернету та невисокою оплатою за розмови у роумінгу.

5d76b36ddab24e173e7bb7263eec800adbbd5082

Нові тарифи Водафон

У серпні 2016 року оператор виконав «апгрейд» старих тарифів та додав два свіженьких. Зараз усім бажаючим підключитися, або змінити вже існуючий тариф, пропонують такі варіанти:

  • Red S;
  • Red М;
  • Red L;
  • Red Light;
  • Red XS.

У кожному з цих тарифів, на відміну від попередніх, збільшена кількість мегабайт Інтернету та безкоштовних хвилин на дзвінки, при чому абонплата незначно підвищилася. Тарифи МТС в Україні в 2017 році більше не обмежують спілкування абонентів всередині мережі. Тобто усім абонентам Водафон та МТС в країні можна здійснювати безкоштовні дзвінки безлімітно.

Тариф Red ХS

Це новий найдешевший тарифний план. Якщо раніше абонентська плата складала 30 грн, то зараз – 35-40 (залежно від області). При цьому кількість пакетних мегабайт збільшилася вдвічі – від 500 МБ до 1 ГБ. Телефонувати безкоштовно на номери інших операторів України можна 30 хв. Якщо пакет з абонплатою 40 грн, то також абонент отримуватиме 30 смс на місяць.

За бажанням можна активувати послугу «Рік без оплат», при якій оплата вноситься одразу за 12 місяців у розмірі 360 грн.

Тариф Red S

Цей пакет майже такий самий, як і попередній з аналогічною абонплатою 50 грн на місяць, лише змінив назву. Починаючи з цього тарифу, абонент отримує можливість безлімітно користуватися доступом до соціальних мереж (Вконтакті, Facebook, Instagram, Twitter та текстові повідомлення у Viber та WhatsApp).

Поза цими мережами користування Інтернетом надається у розмірі 2 ГБ. Телефонувати користувачам інших операторів – 50 хв та 50 смс.

сім-картки

Тариф Red М

Цей пакет коштує 70 грн на місяць і пропонує користувачам той самий без ліміт між абонентами МТС та у соцмережах. Трафік Інтернет надається у розмірі 4 ГБ, а хвилин на дзвінки та кількість текстових повідомлень – 70 штук.

Тариф Red L

Це тариф з найдорожчою абонплатою (150 грн), але при цьому кількість хвилин та смс сягає тієї самої цифри, тобто 150 хв і 150 повідомлень відповідно.

Також у цьому пакеті підключена послуга Vodafone TV, пакет «Ефір», і, на відміну від інших тарифів, тут вона активується безкоштовно протягом трьох діб з моменту поповнення.

Тариф Red Light

Цей тарифний пакет ще називають простим. У ньому плата за послуги на день буде зніматися лише у разі користування, за такими цінами:

  • безлімітні дзвінки у мережі – 2 грн на день;
  • 100 МБ Інтернету – 5 грн на день;
  • 150 повідомлень – 1, 50 грн.

Аналогічно до Red XS можна підключити послугу «Рік без оплат» за ту ж саму ціну.

Також у пакетах Red S, M, та L доступна послуга «Роумінг як дома». У нових тарифах роумінг коштуватиме 2 грн/хв на дзвінки в МТС, 35 грн за 100 МБ, та 50 коп. за повідомлення (текстове або мультимедійне).

Рік без абонплат

Як вже було вказано, ті, хто бажає використовувати тарифи Водафон в Україні в 2017 році без абонплати, можна підключити спеціальні послуги – «Рік без оплат» або «Рік без абонплат» для користувачів тарифами класу Red.

Як стверджує оператор, економія в залежності від тарифу складатиме від 60 до 450 грн на рік, тобто 30-50%.

Активувати послугу можна комбінацією *365#. До речі, при підключенні, або переході на новий тариф з класу Red, протягом 7 днів після активації пакету на підключення «Року без абонплат» та «Року без оплат» діє знижка.

Вартість підключення:

  • «Рік без абонплат» Red S – 500 грн на рік;
  • «Рік без абонплат» Red М – 700 грн на рік;
  • «Рік без абонплат» Red L – 1500 грн на рік;
  • «Рік без абонплат» Red XS – 360 грн на рік;
  • «Рік без оплат» 360 грн на рік.

Новорічні акції

З 18 листопада 2016 до 28 лютого 2017, абонентам лінії Red (Red S, Red M и Red L) пропонують підключити акцію, за якої хвилини та трафік Інтернету подвояться.

Якщо зараз хвилина дзвінків абонентам інших операторів коштувала 50 коп., за нових умов ця сума зменшиться вдвічі.

У 2017 можна очікувати зниження тарифів на Інтернет. Це може відбуватися завдяки тому, що вартість інтерконекту для українських операторів знизиться з 23 копійок до 17.

тарифи Водафон

Тож, якщо є бажання зекономити, нові тарифи МТС України на 2017 рік без абонплати пропонують різні варіанти. Але це можливо лише для тих, хто готовий одноразово сплатити за користування мобільним зв’язком значну суму, та забути про абонентську плату на найближчі 12 місяців.

Інші можуть обрати для себе тарифний план з оновленої лінії пакетів Водафон Red.