Home Послуги Gulliver став лауреатом Національної Премії України «Вибір споживача 2019»

Gulliver став лауреатом Національної Премії України «Вибір споживача 2019»

443
0

Київ – велике місто з великою кількістю торгових центрів. Відвідувачу, який оцінює тільки частину характеристик, складно розібратися в такому розмаїтті. Щоб виявити лідерів галузі роздрібної торгівлі, була створена Національна Премія України Retail Awards «Вибір споживача», судді якої враховують думки клієнтів і орендарів на підставі всеукраїнського онлайн-голосування та опитування.

У 2019 організатори оголосили переможців більш ніж в 30 номінаціях. У категорії «ТРЦ середнього розміру» перше місце зайняв торгово-розважальний центр Gulliver, який розташувався в самому центрі Києва і відомий більшості жителів і гостей міста. Розберемося, чому цей об’єкт удостоївся нагороди і привертає увагу великої кількості відвідувачів щороку.

Плюси ТРЦ Gulliver: коротко про важливі моменти

  • Більше 250 магазинів (список є на офіційному сайті центру). Тут ви знайдете одяг, взуття та аксесуари для жінок, чоловіків і дітей. На порівняно невеликій площі торгово-розважального центру розмістилися зручні торгові точки, де можна придбати техніку, косметику, парфумерію, а також продукцію для домашніх вихованців. Товари відрізняються за ціною: в магазинах представлені як бюджетні рішення, так і пропозиції в категорії люкс. Якщо потрібен недорогий одяг на кожен день, підійде один з мережевих магазинів, а для особливих випадків або вимогливих покупців є павільйони з дизайнерськими речами.
  • Безліч кафе і ресторанів для перекусу, повноцінного обіду чи вечері. У ТРЦ «Гулівер» можна відпочити під час шопінгу, організувати діловий обід, романтичне побачення, вечірку або день народження. Гурманам пропонуються смачні страви української, китайської, японської та італійської кухні.
  • Власний дитячий розважальний центр. «ГуліверіЯ» – це рай для малюків. Тут є цікавий лабіринт, м’які атракціони для найменших, великий ігровий зал для дітей і підлітків (багато автоматів подобаються і дорослим). А для організації дитячих свят передбачена окрема зона з закритими залами, офіціантами, можливістю замовити меню для свята, скористатися послугами аніматорів.
  • Зручне розташування. Торгово-розважальний центр знаходиться в самому центрі Києва. На метро до нього легко дістатися, якщо вийти на станціях «Кловська», «Льва Толстого», «Палац Спорту». Також до центру ходять маршрутки, автобуси, а якщо їхати на власному авто, залишити його можна на просторому підземному паркінгу.
  • Додаткові послуги. На території центру розташовані ремонтні майстерні, перукарні та салони краси, аптека, візовий центр. Часто відвідувачі вибираються в комплекс на весь вихідний і одночасно вирішують безліч завдань – це значно економить час і сили.

Інші переваги ТРЦ «Гулівер»

До додаткових перегав додамо: стильні інтер’єри, простір, продуману інфраструктуру, високий рівень безпеки. Центр побудований з урахуванням найжорсткіших вимог, а за його роботою щодня стежать десятки фахівців.

Отримання премії «Вибір споживача 2019» – це черговий стимул для того, щоб комплекс розвивався, а якість послуг постійно удосконалювалося і виходило на нові рівні. Люди, які мають відношення до діяльності ТРЦ, роблять все для того, щоб такі нагороди стали традиційними і навіть звичними. І перше, на що робиться ставка, – це визнання і лояльність відвідувачів.