Home Спортивне життя Польські волейболісти зіграють проти Німеччини в матчі за п’яте місце ЄЮОФ-2022

Польські волейболісти зіграють проти Німеччини в матчі за п’яте місце ЄЮОФ-2022

57
0
Польські волейболісти зіграють проти Німеччини в матчі за п'яте місце ЄЮОФ-2022

Польські волейболісти зустрінуться з Німеччиною в матчі за п’яте місце ЄЮОФ-2022.

Після перерви змагання відновилися під час 16-го Олімпійського молодіжного фестивалю Європи Банська Бистриця 2022. У матчі за 5-8 місця збірна Польщі U-20 здобула перемогу над командою Словаччини з рахунком 3:0. Завдяки цій перемозі підопічні наставника Матеуша Грабди зіграють з Німеччиною за п’яте місце в ЄЮОФ-2022, щоб попрощатися з турніром.

Груповий етап турніру EYOF 2022 серед волейболісток розпочався з перемоги збірної Польщі U-20 над Бельгією з рахунком 2:3. У другому матчі збірна Польщі розгромила Туреччину з рахунком 3:0, але матч номер 3 приніс поразку 0:3 зі збірною Чехії. У цій ситуації полякам не вдалося кваліфікуватися до півфіналу і їм залишилося боротися за місця 5-8.

Дивіться також: Asseco Resovia – кадри на сезон 2022/23. Волейболісти, тренер, трансфери

Підопічні Матеуша Грабди в дуже гарному стилі в трьох сетах перемогли господарів 16-го Олімпійського Європейського молодіжного фестивалю. Збірна Польщі не дала шансу суперникам налагодити рівну боротьбу. Щоправда, у прем’єрній частині гри словацькі волейболісти представилися краще, а в атаці непогано виступив Мартін Рендла. Однак після невеликої перерви ініціативу на полі заволоділи поляки. Ймовірно, Кацпер Ратаєвскі забив очки на фланзі та Матеуш Новак у центрі. Під час другої технічної перерви Польща вела вже 16:10. Наша команда зберегла концентрацію до кінця, здобувши впевнену перемогу – 25:13.

За цим ударом пішли польські представники. У наступній грі вони нав’язали суперникам свій ігровий ритм. Вони швидко вийшли вперед (8:5), а важливі очки набрали Якуб Ольшевскі та Каміль Шимендера. На другій технічній перерві польська команда вела вже 16:8. Суперники ніяк не могли зупинити поляків. Наша команда без зусиль перемогла 25:14.

Третє видання зустрічі є копією попереднього. Завдяки сильній подачі та вдалим контратакам підопічні Матеуша Грабди повели в рахунку 8:4. Надалі вони втримали ритм гри – 16:11. З польського боку кожен елемент волейбольного ремесла спрацював на відмінно. Збірна Польщі диктувала умови до останнього і, ймовірно, перемогла 25:17.

Завдяки цій перемозі наприкінці 16-го Олімпійського європейського молодіжного фестивалю в Банській Бистриці збірна Польщі U-20 побореться за 5-те місце з Німеччиною. Ця зустріч запланована на суботу о 10.30.

Польща – Словаччина 3:0 (25:13, 25:14, 25:17)

РМ, Polsat Sport, pzps.pl

PolsatSport.pl для телефонів Android та iOS!

Остання інформація та новини на сьогоднішній день, де б ви не були.