Home Відпочинок 2018 рік кого Наступний 2019 рік кого

Наступний 2019 рік кого

876 просмотров
0
рік Свині - 2019

Незважаючи на те, що Україна історично була християнською країною, наразі стало популярним визначати, під чиїм покровительством будуть жити люди кожного року. Перед входженням в рік, що наближається, часто можна почути питання – наступний 2019 рік кого настане? Пов’язано це з тим, що тепер є нормою асоціювати Новий Рік з якоюсь твариною у відповідності до циклу Китайського (Східного) календаря.

рік Свині - 2019

Що таке Китайський календар ?

Загалом у Китайському календарі існує дванадцять тварин, як-то:

  • Щур.
  • Бик.
  • Тигр.
  • Кролик (кіт).
  • Дракон.
  • Змія.
  • Кінь.
  • Вівця.
  • Мавпа.
  • Півень.
  • Собака.
  • Свиня.

Але все було б дуже просто, якби ці роки повторювалися один за одним. У китайців існують ще п’ять стихій:

  • Дерево.
  • Вогонь.
  • Земля.
  • Метал.
  • Вода.

І тут вже неважко підрахувати, що всі варіації для кожної з дванадцяти тварин з п’ятьма різними стихіями становлять шістидесятирічний цикл. Само собою, вирахувати ці дані самому надто важко, і ця стаття покликана позбавити вас зайвого клопоту.

До чого готуватись у наступному році ?

І все ж таки, 2019 рік кого буде за Східним календарем? Це буде рік Жовтої Свині. Багато хто задає питання, коли ж за Східним календарем він може вважатись початим. 2019 рік Свині вступить в свої права 5 лютого 2019 року і проститься з нами в ніч з 23 на 24 січня 2020 року. Це буде не простий рік, адже за календарними місяцями він буде на півмісяця довшим, ніж звичайний рік!

рік 2019
Очікується, що наступний 2019 р. буде неймовірно значущим для історії людської цивілізації, він буде насичений строкатими, яскравими, гучними, глобальними подіями, що запам’ятаються. Головний колір року – жовтий, що уособлює красу, енергію та міць. Тому силам добра буде подаровано додаткове підживлення заради перемоги над злом в усіх його проявах. Стихія року Свині 2019 – земля, отже, перегорять наші біди. Особливо щедро будуть нагороджені ті, хто не шукає легких шляхів і кривих, потаємних стежин, хто щиро і прямо прагне свого щастя, хто не порушує моральні та юридичні закони, мало розмовляє і багато працює, і наполегливо, по зернятку, створює фундамент для свого успіху та добробуту.

Декілька слів про людей, народжених у рік Свині

Свиня – це горде, гучне, яскраво-строкате створіння. Він – символ початку нового, досвітнього, він перший прямує назустріч настаючому дню, і голосно сповіщує нас про це. Чи ви знаєте, 2019 рік кого буде обдаровувати приємними несподіванками? Звичайно, людей, чия дата народження припадає на цей рік. Вони відрізняються елегантністю, красномовством і чарівністю. Вони вдягаються з великою ретельністю і можуть витрачати шалені кошти на свої наряди виключно для того, щоб вразити вас своїм зовнішнім виглядом. Однак вони достатньо консервативні у своїх звичках.

Свинка

Це лідери, проте лідери, яким важко завести близькі відносини з ким-небудь, і за це ім доводиться дякувати природженій спостережливості і вмінню бачити в людях наскрізь все, що часом стає перепоною на шляху до встановлення скільки-небудь відкритих відносин. Вони мають гострий розум і проникливість, тож обвести їх навколо пальця не вдасться. Також такі люди полюбляють бути в центрі уваги, вони шаленіють від компліментів та почестей. З найкращих рис можна виділити те, що ці люди є вірними – якщо вони полюблять когось, якщо вони пустять людину до свого сердя, то можна не плекати сумнівів в їх надійності. Вони вміють виконувати обіцянки.

Яким буде наступний 2019 рік

Фінансова характеристика року буде такою – особливо напруженою стосовно грошей буде перша половина року. Це є результатом нестабільності в економіці світу, а також з тим, що гроші для свіни – матеріальне підтвердження його могутності, і витрачає він їх іноді навіть бездумно. Тож, якщо ви мрієте розбагатіти – не ставте перед собою конкретно такої мети, ви маєта бажати не грошей як такових, а успіху в своїх справах. Тоді все інше буде само собою.
Наступний 2019 рік буде небезпечним для тих, хто зовсім не займається своїм здоров’ям. Необхідно замислитись над тим, що всі проблеми, вирішення яких ви відкладуєте постійно, рано чи пізно прокинуться, і це може стати неприємною несподіванкою.
Характеристика наступного року говорить нам про те, що рік свині якомога ліпше підходить для зміни сфери діяльності. Не бійтеся набувати нових звичок та вчитись, і нехай настирливий господар року буде вашим покровителем!

Next articleКитайский східний гороскоп на 2023 рік для всіх знаків зодіаку