Home Відпочинок 2018 рік кого Півень – символ 2017 року

Півень – символ 2017 року

1497
0
символ і талісман 2017 року

Символ 2017 року

Кожна країна має свої особливості сприйняття часового простіру. Це обумовлено соціально-культурними специфіками розвитку тієї чи іншої держави та в багатьом залежить від територіального розташування, історичних процесів та вектору зрушень у народному житті. В Китаї, наприклад, прийнято асоціювати кожен новий настаючий рік з якоюсь твариною, яка стає покровителем року та його талісманом. Ця традиція тягнеться своїм корінням у глибоке минуле краіни та є органічним поєднанням культурних особливостей та релігійного світосприйняття давніх народів, що жили на цій територіі.

символ і талісман 2017 року

Згідно з китайськими уявленнями, час має дванадцятирічний цикл, кожен рік в якому має свою тварину-покровителя. За легендою, тваринами, які стали захисниками визначених років були ті, які прийшли провожджати Будду у його останній шлях. Цих тварин було дванадцять: криса, бик, тигр, кролик, дракон, змія, кінь, коза, мавпа, півень, собака та свиня. У контексті розглядаємої теми, символ Нового 2017 року є вогняний червоний Півень. Цікаво те, що в китайському календарі кожній тварині відповідає або чоловічий початок Янь, або жіночий початок Інь, що є постійним і не залежить від року. Ці початки чітко чередуються і вибудовані таким чином, щоб чоловічий або жіночий знак не були розташовані поряд в ніякому разі.

 символ Нового 2017 року є вогняний червоний Півень

Що особливого в символі року

В уявленні китайців кожна тварина-покровитель має свої особливості, які залежать від її природного характеру та впливають на те, як складається життя людей протягом року, що наступає. Півень – символ 2017 року, а це значить, що рік пройде так само вибухово, як те передбачає постійно змінюючийся характер цього птаха. Слід очікувати, що всі ті, хто має схильність до авантюр, хто люблять ризик та мають жагу до життя, хто полюбляє адреналін та не боїться розпочинати нові справи, будуть дуже успішними, бо символ і талісман 2017 року наполягає на тому, щоб люди жили повним життям та не дозволяли паплюжити своє існування побутовості та сірості.

Півень вимагає, щоб кожен, чиї мрії ще залишились нездійсненними, втілили їх у життя протягом дві тисячі сімнадцятого року. Але при цьому не можна досягати своєї мети круговими шляхами та йти по головах, бовогняний півень – талисман 2017 року не любить брехні та підлості. Якщо у вас є шанс закономірними шляхами втілити мрію – робіть це саме так, і талисман нового року зробить все, щоб допомогти вам. Пам’ятайте, що хитрощі ще ніколи не приносили в далекій перспективі чогось хорошого тим, хто ними користується. Якщо вірити традиції китайців, кармічне коло поверне до людини все те, що вона спричинила іншим людям. Тож, якщо ви бажаєте отримувати від всесвіту тільки гарне, віддавайте йому гарне, робіть людям приємне, допомагайте їм, намагайтесь бути настільки хорошою людиною, наскільки ви можете, і символ 2017 року – півень зробить так, щоб до вас повернулося все щастя, яке ви транслювали у всесвіт.

 символ 2017 року – півень

Не варто забувати про те, що кожна тварина-покровитель полюбляє бути представленою так чи інакше в оточенні людини. Тобто, варто зробити так, щоб протягом року з вами обов’язково було маленьке зображення Півня. Абсолютно не важливо, яке саме зображення це буде – можна вибрати з безлічі варіантів, від картинки на каледарі та брелка на ключах до заставки на екрані вашого телефону. В будь-якому разі, якщо ви вірите в те, що це допоможе вам пройти успішно весь рік та його складнощі – це буде саме так. Бо у китайців є ще одна цікава прикмета, яка є органічною частиною їх філософіі – реальність стає реальність тільки тоді, коли людина вірить в те, що це – реальність. Всесвіт взаємодіє з людиною більше, ніж вона може уявити, і втілює в життя те, що людина вважає за правду, те, чого людина щиро бажає. І останнє – будьте дуже обережними зі своїми бажаннями, формулюйте їх точно, бо у дві тисячі сімнадцятому році вони можуть справдитися так, як ви того не очікували. І символ року, що настає -Вогняний Півень – має дуже складний характер, тож не варто дратувати його, краще намагатись жити з ним в мирі, і тоді він допоможе вам в усьому і не буде чинити перепон у вашому житті.