Home Відпочинок 2018 рік кого Якого кольору буде 2017 рік

Якого кольору буде 2017 рік

1116
0
якого Півня буде 2017 рік

Згідно з китайським календарем, кожний рік дванадцятирічного циклу має свого покровителя – тварину, що передає цьому року частину свого характеру і оберігає тих, хто намагається умилостивити її. Всі тварини мають свою індивідуальність, і тільки враховуючи її, можна досягти успіху в році, за який вона відповідає. Наступний рік пройде під егідою Півня, а ось вже 2017 рік якого Півня буде – ви дізнаєтесь нижче.

якого Півня буде 2017 рік

Історія походження

Щоб дізнатись, якого кольору буде 2017 рік, треба співвіднести його (колір) зі стихію, що править роком разом із його покровителем. Всього у китайському календарі існує п’ять стихій: дерево, вогонь, земля, вода, метал. Відповідно до них визначають п’ять кольорів: зелений, червоний, жовтий, синій, білий. Поява цих додаткових знаків пов’язана з тим, що з давніх давен люди спостерігали, порівнювали та противопоставляли зміни, які трапляються в природі, в людському тілі та в житті людини. Коли був накоплений відповідний вантаж цих спостережень, народився закон п’яти стихіій. В природі існує п’ять основних елементів, їх назви співпадають з назвами стихій. Якщо переводити з латинської (за однією з версій) “елемент” буквально, то отримаємо дещо стабільне, недвижне, проте слово китайського походження “синь” визначається як рух або зміни, тож більш коректним перекладом буде “п’ять стихій”, “п’ять рухомих сил”.

якого Півня буде наступний 2017 рік

Сила впливу кожної стихії відрізняється в кожну пору року, деякі слабшають взимку, а сильнішають влітку і навпаки. Наприклад, найсильніший вплив дерева дає про себе знати саме навесні, вогню – впродовж літа, металу – восени і води – взимку. Єдиним винятком є земля, сила якої залишається незмінною протягом усього року. Щоб ефективно діяти під владою якоїсь стихії, необхідно знати її особливості.

Стихія та колір 2017 року

Так якого Півня буде наступний 2017 рік ? Він буде роком Червоного Вогняного Півня, оскільки колір стихії вогонь – червоний. Вогонь – елемент денної спеки та літа. Він підкорюється Марсу. Ця стихія може спровокувати невимовний душевний біль та страждання, але при цьому принести палке кохання, щастя, чарівну красу. Вогонь дарує дар ясновидення, наділяє тонкою інтуіуіцією. Тож, якщо ви ніколи не довіряли своєму внутрішньому голосу, цього року саме той період, коли треба почати це робити. Людина вогню – це лідер, який володіє тонкою харизмою і оточує себе людьми, які готові йти за нього до самого кінця. Його неординарні здібності і твердий характер вселяє впевненість і нібито говорить, що в нього на будь-які випадки є запасний план. Найчастіше всього ці люди обирають професію вчителя, оратора, політика, письменника. У більшості випадків вони підкоряють Еверест кар’єрних висот і стають керівниками, борцями за справедливість, активістами, організаторами, але при цьому їм доволиться активно тамувати в собі жагу до диктатури та авторитаризм.

 2017 рік якого Півня

Людина стихії вогню частіше за все некерована, володіє невгамовною енергетикою, емоціональністю, надто легко вступає у відносини та розбиває серця. Зважаючи на те, якого Півня буде 2017 рік, астрологи радять тримати дистанцію з людьми вогню. В рік свого покровителя вони будуть особливо активними і можуть стати причиною багатьох негараздів. Звичайно, вони легко заряджають своїм ентузіазмом, баченням світу та життя, але якщо вам випаде на думку хоча б раз не погодитись з такою людиною, ви для неї перестанете існувати. Особливо небезпечно це у стосунках керівника і підлеглих, тому що надзвичайна впевненість не дає людині шанса оцінити ситуацію зі сторони, що призводить інколи до невиправних помилок. Також слід остерігатись за міцність сімейних стосунків. Велика можливість, що людині, народженій в рік Півня або в рік Коня (а саме ці люди будуть найбільш активними у 2017 році), захочетсья погуляти та здобути якісь нові враження. Затримувати їх не варто, бо це закінчиться зіпсованими нервами з обох сторін. Треба лише перечекати та дати людині озирнутись. Через деякий час він або вона самі все зрозуміють і повернуться.