Home Відпочинок Новий рік 2023 Де в Карпатах можна відпочити на Новий рік 2023?

Де в Карпатах можна відпочити на Новий рік 2023?

1640
0
ціни на відпочинок в Карпатах на Різдво та Новий 2019 рік

З новорічними святами пов’язано багато надій та сподівань. Хочеться провести цей час серед близьких та рідних, відчути справжню атмосферу зимового дива, щоб сніг стелив м’яку стежку під ногами, а з неба спускались чарівні білі сніжинки, накриваючи землю та дерева ніжним полотном. На жаль, у містах не має можливості цього відчути, замість чарівних живих ялинок стоять штучні конуси, а сніг та прохолода замінюється на морок та зливи. Проте це не має зіпсувати ваші новорічні канікули, а виправити ситуацію може відпочинок в Карпатах на Новий рік 2023.

ціни на відпочинок в Карпатах на Різдво та Новий 2019 рік

Уявіть незабутні гірські краєвиди, укриті снігом схили гір, веселі карпатські етнічні свята, колядки в національній одежі, катання на санках, лижах та сноубордах – все це може стати вашими незабутніми спогадами, якщо ви вирішите відпочивати на Новий рік 2023 в Карпатах. Ці гори без сумніву є кращим зимовим курортом України, крім того, вони ще ціняться завдяки своєму бездоганному клімату та ідеально чистому повітрю. Курорт розташований на значній віддаленості від фабрик та заводів великих міст, що забезпечує кришталево чисте гірське повітря та можливість не тільки відпочити, але й підлікуватись як морально, так і фізично, сидячи з чаркою гарячого глінтвейну з тміном, кардамоном та корицею біля каміну. Всі ці переваги може надати вам будь-який з готелів та баз відпочинку, розташованих у великій кількості в найчистішому місці України – Карпатських горах.

Кращі місця для зимового відпочинку

Якість вашого зимового відпочинку в багатьом залежить від того, наскільки правильне місце ви відвідаєте. Вибір стосовно того, де в Карпатах можна відпочити на Новий рік 2023, завжди дуже складний. Всі курортні містечка, що розташовані в районі Карпат, мають загальну спрямованість, проте відрізняються рівнем послуг, що пропонуються, та загальною ціновою політикою.

  • Буковель

Цей курорт є найзнанішим серед всіх місць відпочинку у Карпатах. Він більше всього підходить для тих, хто прагне зробити свій відпочинок найбільш різнобарвним. Буковель (Паляниця) може похизуватись трьома готелями, які входять в топ всіх готелей Карпат і надають якісні послуги, якими люблять користуватись іноземці, що приїжджають у гори на відпочинок. Паляниця є також головним гірськолижним курортом, тож, якщо вашою головною ціллю є спуск з гір та розваги на снігових схилах, це місце просто призначене для того, щоб стати вашим курортом на зимові свята.

відпочивати на Новий рік 2019 в Карпатах

В рамках святкування Нового Року та Різдва тут влаштовуються святкові вечері в супроводі народної музики місцевих творців, що дає вам можливість поринути у незабутній колорит та характер Карпат. Також тут влаштовуються святкові заїзди, гуцульські забави. За бажанням гостей готелі допомагають організувати автобусні тури до найвіддаленіших куточків гір та влаштувати вечір прямо на взгір’ї або гірському плато в кращих традиціях – з шашликом, вином та народними іграми. Якщо ви – один з тих, хто полюбляє збирати дари природи – то готелі виділять вам провідника, який покаже, де в околицях краще всього збирати гриби та ягоди або пити воду у мінеральних джерелах.

  • Яремче

Місто розташоване в тридцяти п’яти кілометрах від Буковелі та являє собою спрощену версію цього курорту. На території міста та у його околицях розміщена безліч туристичних баз, готелів, санаторіїв, профілакторіїв, мотелів та приватних пансіонів. Єдине, чого не може надати цей курорт – власних гірськолижних спусків, у місті є лише один підйомник на двісті метрів. Проте життя тут дешевше, ніж у інших курортах, а кожний готель надає трансфер до Буковелі, Ворохти, Яблуниці та інших міст, в яких розташовані величні спуски та підйомники для вашого зимового відпочинку. Якщо ви досі не визначились, де в Карпатах можна зустріти Новий рік 2022 і Різдво, то Яремче – найкраще місце, щоб зупинити свій погляд. Всі ваші дні будуть наповненими та цікавими. Курорт надає безліч пішохідних, конних та автобусних екскурсій на будь-який смак. Якщо ви бажаєте зустріти новий етап вашого життя у підгір’я Карпат – вам достатньо замовити такий тур, і ваше бажання буде виконано.

  • Драгобрат

Курорт – один з прекрасніших за краєвидами міст у всіх Карпатах. У Драгобраті вам запропонують відпочинок у одному з тридцяти дев’яти готелів та пансіонів з шикарним обладнанням та всім необхідним для чудових зимових канікул. Всі готелі сильно відрізняються за ціною та рівнем послуг, що надаються, тож люди будь-якого статку можуть дозволити собі відпочити на зимовому курорті як слід. Підібрати саме те місце, яке прийдеться вам до смаку і не сильно вдарить по вашому карману, можуть спеціально найняті турагенти, витрати на працю яких будуть менше, ніж ваші витрати на відпочинок в тому разі, якщо ви жодного разу не відвідували Карпати і не знаєте специфіки відпочинку в таких місцях.

Декілька підйомників Драгобрату забезпечать розвагу тим, хто пасивному відпочинку у готелі надає перевагу менше, ніж шаленості на снігових схилах. Все обладнання ви можете взяти напркат, зовсім необов’язково везти його з собою або витрачатись на його придбання. У цьому місті створені всі умови для того, щоб закохані у швидкість та екстрім вдовольнили свої потреби.

відпочинок в Карпати на Новий рік 2019

Цінова політика

Як і в будь-якому іншому місці в період свят, ціни на відпочинок в Карпатах на Різдво та Новий 2023 рік підіймаються тим більше, чим ближче опиняється свято. Проте загалом, якщо порівнювати курорти закордонні з курортами Карпат, без сумніву відпочивати в останніх дешевше. Ті, хто давно їздить у гори відпочивати, знають, що замовляти тури завжди простіше, ніж самому шукати місце відпочинку, та й виходить це набагато дешевше. Найнижча ціна на тур на двох до готелю у Яремчі складає 2,5 тисячі гривень на сім днів. Кращий готель у цьому ж місті буде коштувати за сім днів на двох 7,5 тисяч гривень. Середня ціна по місту складає 4,5 тисячі з повним пансіоном. Приблизно такі ціни в будь-якому місті Карпат. Тільки в Буковелі та Драгобраті все дорожче приблизно на одну тисячу гривень.