Home Відпочинок Новий рік 2023 Народні прикмети на Новий рік 2023

Народні прикмети на Новий рік 2023

1977
0
прикмети на Новий рік 2019

Люди помічали і передавали прикмети з вуст в уста довгі і довгі роки. І навіть будь-яка не забобонна людина все одно рано чи пізно зауважує, що прикмети збуваються. Особливо цінують люди новорічні прикмети і передбачення: адже в самому початку року легко можна передбачити, для чого прийдешній рік буде благополучним, а від чого краще утриматися. Якщо вам хочеться зазирнути в наступаючий Новий рік 2023 – народні новорічні прикмети відкриють перед вами завісу таємниці.

прикмети на Новий рік 2019

Існують найрізноманітніші народні прикмети на Новий рік 2023. Деякі стосуються особистого життя – чи буде у вас сімейне щастя в тихій гавані життя або вас чекає буря пристрастей і сварок. Деякі прикмети пророкують майбутнє більш глобально: яким буде цей рік, що відбудеться в країні.

Народні прикмети

Цікаві народні новорічні прикмети 2023 стосуються символу наступаючого року – Кролика, тварини пухнастої, милої, з м’якими, але досить пазуристими та небезпечними лапами. Тому щоб догодити примхливому господареві Нового року, необхідно дотримуватися деяких нюансів, пов’язаних з одягом, їжею, обстановкою.

Для початку обговоримо одяг. Кролик полюбляє чорні, білі і сірі кольори в одязі. А також різнобарв’я, екстравагантність і епатаж господареві року до душі. Єдине «але»: постарайтеся уникати «леопардових» і подібних принтів на одязі, не ризикуйте одягатися в хутра. Всі хижі тварини – вороги Кролика, тому і до вас в цей рік він буде ставитися вороже.

У рік Кролика не варто робити акцент на приготованих стравах. Цар року задовольняється малим, він не любить переїдання. Тому робіть ставку на сервіровку столу: дістаньте з найпотаємніших куточків дорогі сервізи, оформите стіл так, щоб вам позаздрив навіть самий фешенебельний ресторанчик і подайте звичайний олів’є так, як в ресторанах подають страви з запаморочливо складними назвами.

новорічні прикмети на Новий 2019 рік

В обстановці кімнати Кролик теж любить яскравість і різноманітність. Різнобарвні гірлянди, шарики, навіть китайські ліхтарики – все це задобрить господаря, якщо, звичайно, ви не перестараєтеся. Цього Кролик теж не любить: він педантичний і в усьому любить міру.

Можна оформити квартиру в стилі кантрі. Кролик – житель домашній, тому йому підлестить увагу до цієї тематики.

Що сулить щастя, а що біду у Новому році?

Однак існують не тільки народні прикмети на Новий рік 2023, що допомагають добитися розташування Кролика.

Хто з нас в дитинстві не плакав в три струмка через те, що розбив улюблену ялинкову іграшку, вбираючи ялинку разом з батьками? Насправді, це зовсім не причина для сліз. У народі кажуть, що розбита перед Новим роком іграшка обіцяє успіх і удачу в наступаючому році.

Любите шопінг перед Новим роком? Запаморочливі знижки, великі супермаркети, по яким можна ходити вічно і так і не скупити все бажане. Прикмета для жінок: якщо ви все-таки купили собі новеньке плаття, надягніть його в новорічну ніч – і весь наступний рік ви будете завалені обновками.

Перед Новим роком часто просять в борг: треба ж купити подарунки для всіх членів сім’ї, накрити на стіл до свята. Але пам’ятайте: позичати або, тим більше, давати в борг грошей перед Новим роком – погана прикмета. Весь наступний рік ви проведете «на мілині».

Поганою прикметою також буде викинути залишки їжі з новорічного столу: разом з ними ви викинете все привітання і побажання.

Є ще одна прикмета, що стосується їжі: якщо після кожного удару курантів ви будете їсти по одній виноградинці – усі ваші мрії стануть реальністю.

Кажуть, що в переддень Нового року слід купити віник, обв’язати його жовтою стрічкою і поставити або повісити в кутку вниз рукояткою – весь рік буде багатим і вдалим. Тим більше що жовта стрічка в рік Кролик буде служити символом фінансового прибутку.

Якщо стиснути в кулаці мідну монетку і протримати її так, поки б’ють куранти – рік буде грошовим і прибутковим. Цікаво те, що чим меншої вартості монетка – тим більше прибутку ви отримаєте в наступаючому році.

народні прикмети на Новий рік 2019

Вас мучить нерозділене кохання? Не біда. Якщо ворожба не допомагає повернути коханого, просто сховайте його фотографію під одяг на грудях, ближче до серця. Поки будуть бити куранти, ваш коханий або кохана думатимуть про вас.

Алергія – це біда. Але цікаво те, що чим більше чхнеш в новорічну ніч, тим щасливіше будеш. Так що не стримуйте себе – будьте здорові!

Якщо ви займаєтеся торгівлею, то наступна прикмета саме для вас. Першому покупцеві, який прийшов після новорічної ночі, слід віддати товар нечувано дешево – тоді в році вас буде переслідувати удача.

Дівчата, якщо ви під час новорічної вечірки випадково розірвали свою сукню, не впадайте у відчай. Це означає лише, що в майбутньому році вам зустрінеться пристрасний чоловік, від якого ви втратите розум.

Прикмети на Новий рік 2023 можуть здатися безглуздими і навіть дурними. Але ж можна спробувати слідувати простим прикметами, і, можливо, ваш наступний рік стане трохи щасливішими.