Home Відпочинок Новий рік 2023 Як оригінально і красиво прикрасити будинок або кімнату на Новий рік 2023?

Як оригінально і красиво прикрасити будинок або кімнату на Новий рік 2023?

1789
0
гарні ялиночки

Сірі будні, здавалося б, будуть тягнутися нескінченно, але це невірне відчуття. Не встигнете озирнутися – і Новий рік вже застигне у вас на порозі, здивовано піднявши брову: «Як це, не очікували?». Но не забудьте про головне правило Нового року: що як ти Новий рік зустрінеш, так, як то кажуть, ти його і проведеш. Тому слід створити в будинку якомога більш святкову атмосферу, щоб створювалося відчуття, ніби ви опинилися в самому Будиночку Діда Мороза. Звичайно ж, виникає резонне питання щодо того, як оригінально і красиво прикрасити будинок або кімнату на Новий рік 2023, звичайно ж, за допомогою недорогих підручних засобів, а не скуповуючи все магазини поспіль або наймаючи дорогих дизайнерів. Адже самостійно створений дизайн в більшості випадків грає на руку господарям, підкреслюючи їх смак і індивідуальність.новорічний натюрморт

Декор на Новий рік

Так як прикрасити кімнату на Новий 2023 рік Кролика або ж квартиру чи будинок своїми руками? Для створення незвичайного декору нам буде потрібно не таку вже багату кількість матеріалів.

Обов’язково прихопіть пару-трійку пластикових пляшок: з них ми можемо створити незвичайну гірлянду, свічник або фігурки для прикраси ялинки – як бачите, застосувань багато. Якщо у вас вдома завалялися шматочки фетру, їх цілком можна буде використовувати для створення м’яких ялинкових іграшок, які в наступному році повертаються в тренд.красиві кульки

Кожен з нас бачив в продажу різнокольорові скляні і дерев’яні шишечки, які, до речі, також можна створити своїми руками: досить назбирати в лісі звичайних соснових шишок і розфарбувати їх у божевільні кольори, покрити блискітками або штучним снігом.

Ну і куди ж, звичайно, без улюбленого ще нашими бабусями і дідусями спосіб прикраси новорічного деревця: їжа. Цукерки, фрукти і печиво можуть стати чудовими помічниками як в оздобленні ялинки, так і в створенні декору – гірлянд для прикраси квартири або для оформлення столу до свята.

Як догодити господарю року?

Вирішуючи питання, як правильно прикрасити будинок на Новий рік 2023, головне, не забувати про господаря року – Кролика. Так як символ наступаючого року навіть не червоний, а вогняний птах, декор краще виконати в червоних відтінках. Бордо, мареновий, пурпурний, малиновий, червоний, сангіновий, яскраво-червоний, теракотовий, кораловий – чим більше відтінків червоного буде використано в інтер’єрі, тим краще.

Але якщо акцент і варто зробити на червоних відтінках, це зовсім не означає, що треба використовувати тільки ці кольори і ніякі інші не підійдуть. Наприклад, найкраще поєднання з червоним складе золотий колір, який додасть в обстановку розкоші. Також можна використовувати відтінки жовтого, але тут головне зробити не більше – не меньше, тобто, як у нас кажуть, не переборщити – а то може вийти кричуща яскрава несмак, яка нам зовсім ні до чого.

Королева свята

В питанні, як прикрасити кімнату чи будинок своїми руками на Новий рік 2023, чи не самий центр займає королева балу – ялинка. Зараз всі модні дизайнери радять прикрашати ялинки в єдиному колірному рішенні. Тобто якщо в інтер’єрі не варто обмежуватися лише червоними кольорами, то для прикраси ялинки це правило діє з точністю навпаки. Зробіть невеликі паперові ліхтарики, помістивши всередину лампочки, і замініть ними набридлі гірлянди – і насолоджуйтеся тим, як гості будуть дивуватися створеної вами загадкової і таємничої обстановці.гарні ялиночки

Не варто забувати про вікна. Відомий всім спосіб нанесення на скло зубної пасти з метою створити «морозні» візерунки з появою безпечних «сніжних» балончиків відійшов на другий план. Намалюйте відомі всім новорічні та різдвяні сюжети на своїх вікнах або просто створіть враження, ніби-то зовсім недавно на вулиці була заметіль – і будьте впевнені, що ваш будинок не залишить байдужим жодного гостя.

На двері найкраще повісити святковий вінок. Вінки, що вийшли з моди кілька років тому, знову набирають популярність в світі дизайну. Тому саме віночки з ялинових гілок, мандаринів або ягід допоможуть вам стати чарівними в цей вечір. А якщо ви ще й повісите під стелею гірлянди, стрічки, сніжинки, зроблені з паперу і китайські ліхтарики – Кролик в наступному році вже точно буде до вас прихильний.диво-ялинка