Home Виробництво компаній 10 найкращих моделей ноутбуків з 8 гб та 16 гб оперативної пам’яті...

10 найкращих моделей ноутбуків з 8 гб та 16 гб оперативної пам’яті 2022

77
0

Ноутбуки сьогодні – це необхідність, тому варто підібрати оптимальний варіант. Спочатку рекомендуют подумати, для якої цілі потрібна техніка. Наприклад, для гри, роботи, мінімальних маніпуляцій. Також варто врахувати об’єм ОЗУ. Є багато непоганих ноутбуків на 8 и 16 гб оперативної пам’яті.

Honor MagicBook X15

Даний ноутбук продається по доступній ціні. Підходить для подорожей, будинків, фрілансу, офісу. Модель відрізняється легкістю і тонкістю. При побажанні можна носити модель в сумці. Завдяки металевому корпусу ноутбуку не страшні удари. Модель швидко заряджається,швидко синхронізується зі смартфоном. Екран розрахований на 15,6 дюймів, 256 ГБ SSD, 8 ГБ ОЗП.

Acer Swift 1 SF114-34-P37Q

Ідеальний варіант для школяра чи студента. Модель передбачає легку конструкцію і хорошу діагональ екрана. Остання рівняється 14 дюймам. Тут передбачена система охолодження і спеціальна клавіатура, яка має еластичні подушечки. За 15 хвилин може зарядитись на 4 години роботи. Ноутбук працює з 4 ядрами, передбачає 256 Гб SSD, 8 ГБ ОЗП.

Apple MacBook Air

Відрізняється ергономікою і дизайном, процесор Apple M1. В основі останнього знаходиться мобільна ARM архітектура. Такий процесор менше витрачає енергії і здатний функціонувати в багатозадачному режимі. Прекрасний ноутбук для творчості, роботи. Дисплей відомий своєю контрастністю, точністю кольору, чіткістю. Екран має 13,3 дюйма, ноутбук працює на основі 8 ядер, має 512 ГБ SSD, Оперативна пам’ять 8 ГБ (ОЗП).

Asus ZenBook 13 UX325EA-AH030T

Ноутбук має ультра тонкі рамки на екрані, прекрасну аудіо систему, інфрачервону камеру. Остання здатна за пів секунди розпізнати обличчя користувача. Завдяки інтелектуальним мікрофонам менше чути гул вентиляторів, фонових розмов, стукіт клавіш. Може працювати автономно до 18 годин. Ноутбук має накопичувач інформації – 512 ГБ SSD, ОЗП- 8 ГБ, екран – 13,3 дюймов.

HP Pavilion 15-eh0003ur

Підходить для навчання. Тут зроблений великий екран (15,6 дюйма), на ньому можна читати книги в електронному форматі. Передбачається наявність безпечного режиму, що зменшує навантаження на очі. В моделі встановлена повно розмірна клавіатура, де присутній посилені ножичні механізми. Потужність ноутбука не дуже велика, однак він може витримувати до 8 годин роботи. Накопичувач інформації – 256 ГБ SSD, ОЗП- 8 ГБ, CPU – 4 ядра.

Так які ж ноутбуки з 16 Гб оперативної пам’яті найдешевші?

Acer Nitro 5 AN515-45-R666

Відноситься до дорогого сегменту, однак являється і одним із найпродуктивніших. Тут зроблений матовий екран, який займає 15,6 дюймів. В даній моделі стоїть процесор на 8 ядер, також передбачається 1 ТБ SSD, 16 ГБ ОЗУ. До переваг ноутбука відносять такі моменти, як велика кількість пам’яті, досить потужна відеокарта і процесор, а також екран, який відрізняється високою роздільною здатністю.

MSI Katana GF66 11UE

“Які Ноутбуки з 16 Гб оперативної пам’яті найпопулярніші у 2022 році?” – Цей ноутбук ідеально підійде для ігор. Його дизайн більш стриманий. Процесор йде на 8 ядер, тут використовується 512 Гб SSD, 16 ГБ ОЗУ. Що стосується екрану, то його діагональ рівняється 15,6 дюймів. В моделі присутня матриця IPS, а також забезпечена роздільна здатність Full HD. До плюсів ноутбука відносять багато пам’яті, потужну відеокарту і процесор.

Xiaomi Mi Notebook Pro 15.6”

Дана модель підійде для роботи, ігор, мультимедії. Такий ноутбук відрізняється стильнім, акуратним дизайном, а також досить потужною начинкою. Тут встановлений процесор Intel Core i5-11320H, тут є відеокарта вбудованого типу. Передбачається 512 ГБ SSD формату, а також оперативная пам’ять, яка рівняється 16 ГБ.

Asus VivoBook 15 D5131A-BQ648

Модель може використовуватись фрілансерами, аналітиками, програмістами, іншими, кому важлива висока продуктивність. На ноутбуці можна також грати в ігри, в яких передбачається мінімальна графіка. Особливість ноутбука – досить яскрава гама кольорів. Екран на 15,6 дюйма, ноутбук може працювати до 6 годин без підзарядки. Що стосується накопичувача інформації, то тут встановлений 512 ГБ SSD. Ноутбук має 16 ГБ ОЗП.

Asus ROG Zephyrus G15 GA503QR-HQ135T

Ноутбук досить якісний, легкий і може працювати автономно до 12 годин. Коли екран відкритий, нижня частина корпусу залишається трохи піднятою. Це допомагає покращити охолодження комплектуючих. В ноутбуці встановлено 6 динаміків, вони функціонують разом з підсилювачами. Вони гарантують гучний і досить об’ємний звук. Передбачає 16 ГБ ОЗП, екран на 15,6 дюймов, 1 ТБ SSD.