Home Новини Нові пісні 2018 року

Нові пісні 2018 року

2958
0
Група ТІК

Нові українські пісні 2018 року звучатимуть на різних каналах частіше, ніж це відбувалося раніше, завдяки закону про квоти. Телеглядачі зможуть слухати мелодії як улюблених колективів, так й цікаві композиції незнайомих виконавців. Без пісень Таїсії Повалій, Софії Ротару, Ірини Білик не обходиться жодне весілля, чи вечірка до дня народження, або ювілею.

Крім композицій, що постійно займають призові місця на хіт парадах та конкурсах, що проводяться на музичних телеканалах, єсть чимало українських колективів та солістів, пісні яких найбільше слухають на You Tube.Нові українські пісні 2018 року

Колективи, що дивують

Гурт «Один в каное» не лише відрізняється від інших груп, а навіть зовсім не схожий. Рецепт популярності артистів полягає в тому, що в композиціях поєднується трохи філософії, душевності, смутку. Пісні виконавців змушують шанувальників переживати й мислити разом з ними. У всіх творах, що записують солістка Іра та музиканти Олена й Устим, відчувається недомовленість. Чимало слухачів обожнюють твори « Пообіцяй мені», «Бути з тобою», «Небо». В композиції «Човен» звучать слова з вірша Івана Фрака.

Нові пісні 2018 року на You Tube та телеканалах очікують від харківської поп-групи Pur:Pur, котра свої записи поширює через соціальні мережі. Музиканти сталі відомими завдяки своїй першій композиції Cosmic Gerl.

Твори яскравого тріо «Море», «Корабель» заворожують мелодійним звучанням. Гурт Onuka вдало поєднує народний фольклор та інструменти, створюючи електронну музику, що звучить надзвичайно оригінально. Більшість творів написані англійською мовою, адже група гастролює за кордоном, де відома навіть більше ніж у себе у країні. Композиції ZAVTRA, LOOK, TIME мають чимало шанувальників.

Гурт The Hardkiss, що дебютував більше ніж 5 років тому з піснею Babylon, створювався як англомовна група. Останнім часом чимало композицій виконуються українською. Найбільші відомі серед них «Антарктида», «Журавлі», «Прірва».

Дует Zapaska також багато їздить за кордон. Пісні у виконанні Павла Нечитайла та Яни Шпачинської слухають не лише в Україні, але й у Чехії, Словаччині, Молдові. Оригінальна музика створюється завдяки гармоніці, трубі, гітарі.Дует Zapaska

Найкращі пісні суперзірки

Олег Вінник, підкоривши німецьких глядачів виконанням ролі Жана Вальжана, повернувся завоювати українську публіку. І йому це вдалося. Концертні тури, виступи в живу принесли актору неймовірний успіх. Секрет популярності співака в тому, що він вкладає в свої композиції справжні почуття. Жінки та молоді дівчата в захваті від «Ніно», «Вовчиця», «Щастя». Серед 10 найкращих мелодій, що Олег пише сам, називають «Ангел», «Не ти», «Полон», «Хочу на берег океану». Аби зрозуміти феномен успіху, потрібно лише послухати ці пісні.

Вінник не перестав давати концерти у Німеччині, проте від виступів у Росії відмовляється категорично, не дивлячись на постійні запрошення до сусідньої країни. Він вважає, що ніяких корпоративів і турів не може бути, бо йде війна, на якій кожного дня гинуть люди.

Шанувальниці з нетерпінням чекають на нові пісні Олега Вінника 2018 року. Остання композиція, з якою актор відправився у тур по Україні, розповідає про велике кохання та дивує мелодійністю. Своє «Соло» співак скоро представить слухачам.Олег Вінник

Жартівливі групи

Найоригінальнішим колективом, що створився не без допомоги Кузьми Скрябіна, є DZIDZIO. Перша композиція, з якою гурт отримав успіх, була написана Андрієм Кузьменко. За кількістю створених альбомів група набагато випереджає інші колективи. Популярність їй принесли монологи з галицьким говором вокаліста Михайла Хоми, що дивує своєю бородою.

Такі пісні «Дзідзя», як «Гопа-Гопа, «Сама-сама» прийшлися до душі й польським гуртам. У новому хіті під назвою «Вихідний» лідер розповість й покаже, як краще проводити час. Кліпи гурту мають успіх, завдяки дотепності, гумору. Вони добре продумані, а не створені за хвилину.

Група ТІК, яку організували випускники Вінницького університету, підкорила українців веселими й жартівливими кліпами « Олені», «Свєта», «Вчителька», «Біла хмара, чорна Хмара», «Альона», «Сірожене пірожене.

Своїх прихильників гурт здивував й дуже серйозними композиціями «Люби ти Україну», «Історія», «Запах війни». Артисти на протязі місяця давали концерти в малих містах, збираючи гроші, аби підтримати українських вояків. Зараз ТІК готує новий альбом, що буде представлений у 2018 році, а нещодавно гурт записав новий кліп «Волошки», в якому дід Мороз шукає синьооку Снігурку з волоссям кольору білої конвалії.Група ТІК

Топ – 10 новинок

До свята Покрови й захисників України вийшло відео, зняте Олегом  Скрипкой. Музикант вирішив створити «Гімн Нової Армії» під впливом відвідування буремного сходу. За основу кліпу було взято пісню, що УПА вважала своїм маршем. Разом лідером групи ВВ у відео брали участь вокалісти інших гуртів Сашко Положинський, Фагот, Тарас Чубай, Іван Леньо. Вони співають про українських героїв, що пройшли через Іловайськ, Донецьке летовище, Дебальцеве.

У листопаді 2017 Альоша, яка виступала від країни на Євробаченні, презентувала ніжну та ліричну композицію «На фоні Париж». У кліпі розповідається про кохання, яке не проходить роками, не зважає на примхи природи.

«Брати Гадюкіни» також не сиділи без діла. На концерті, що відбувся нещодавно, вони заспівали нові композиції, що мають долучитися до альбому, який повинен вийти на початку 2018. До нього входитимуть два україномовні сингли – «Б’ють дурного» та «Крав», де показуються особливості поведінки «слуг народу». Ще 2 композиції створені англійською.

Три жінки, що є вокалістами Panivalkova, потішили шанувальників новим відео «Космополітик». Гурт непогано виступив у «Х-факторі», гастролював європейськими країнами. Робота розпочалася понад рік назад й нарешті її можна побачити онлайн. Трек є своєрідним закликом до миру, єдності та любові, в ньому поєдналися українські та християнські пісні, стародавні мантри.

Гурт VINNI GRETT випустив свою першу роботу, якою розпочинається альбом. Львівські хлопці говорять що « Пісня про пиво» зовсім не подібна до інших, що ввійдуть до нього.

Назва релізу «Мріяли» говорить сама за себе. Записали синг кияни Дмитро та Євген.

Представив новинку гурт «Гонта», в основі її лежить всім відома «Взяв би Бандуру», виконана в оригінальному музичному жанрі. Похмурим й моторошним кліпом «Реальність» нагадує про себе столична група BOJEVILLA. Арсен Мірзоян заспіває у 2018 році «Джералдину».

Нові обличчя

Дівчину Кіру Мазур можна послухати на великій сцені, побачити, як вона танцює у метро. Епатажна вінничанка сама прокладала собі шлях до вершини, брала участь у всіх конкурсах та шоу, на які тільки змогла потрапити. Своєрідна дівчина створювала писала свої пісні, а трохи пізніше організувала поп-групу. Зараз працює разом з продюсером з Франції Керредіном Солтані, якому написала сама. Зараз Кіра готує до виходу композицію «Вітерець».

Все більш шанувальників з’являється у Юлії Думанської. У кліпі на композицію «Закохана» вона грає наречену. Зйомки проводилися в одному з найкращих куточків Києва. Виявилось, що колись на цьому місці працював міський РАКС. Пісня, що створена разом з Потапом, є другою їх спільною роботою. Тож можна с подіватися, що у 2018 буде представлений новий шедевр.

Ще дитиною Христина Соловей дізналася, що має родичів серед лемків. Мабуть, тому їй подобались старовинні галицькі пісні. На конкурсі «Голос країни, що проходив у 2013 році, дівчина виконала саме таку композицію.

Дійшовши до півфіналу Христина сказала, що буде працювати тільки у команді лідера «Океану Ельзи» й російських хітів не співатиме. Разом зі Святославом Вакарчуком Соловей записала перший альбом, що отримав назву «Жива вода». У ньому були не тільки народні твори, а й авторські пісні. Одна з них «Тримай» принесла шалений успіх. На You Tube цю композицію переглянуло понад мільйон глядачів.

Кліп на пісню «Хто як не ти», що Христина написала 3 роки тому, знімався у Львові молодим режисером зі столиці, й також став дуже популярним. Другий альбом дівчини з чарівним голосом має вийти на початку 2018 року.Кіра Мазур

Топ на You Tube

Вітчизняна музика стала розвиватися доволі швидко. Кількість колективів, що співають українською, також зростає. Композиція київського гурту «Бумбокс» «Наодинці» набрала понад 2 мільйони переглядів, 1,5 – «Дитина», «Люди» – 900 тисяч.

Має чималий успіх на You Tube відео кліп «Ніжно», який випустила Тіна Кароль. Трохи менше ніж 2,0 млн. переглядів у роботи «Твої Гріхи». Цікавляться у соціальних мережах композицією акторки «Перечекати».

Не залишає байдужими композиції Андрія Кузьменка «Руїна », «Мам», «Дельфіни». Кількість перегляди творів у найбільш відомої української групи Океан Ельзі» скоро наблизиться до позначки у 10 млн. Користувачі відеохостингу цікавляться такими композиціями, як «Обійми мене», «Стріляй», «Не твоя війна».

Здобуває найвищі рейтинги, залишив позаду навіть групу Святослава Вакарчука гурт DZIDZIO. Кліпи « Я і Сара», «Павук» подивилися понад 13 мільйонів користувачів.

Потрапив до десятки колектив ТІК з жартівливою піснею « Біла хмара, чорна хмара» та патріотичними композиціями « Запах війни» й «Люби ти Україну. Слухають на You Tube композицію «Палала», що виконує Наталія Валевська. Користується успіхом гурт Onuka.

Нові яскраві кліпи чекають шанувальники від колективів «Скай», «Антитіла», «Тартак», KOZAK SYSTEM, KADNAY.

Скачати нові пісні 2018 року нескладно, бо чимало з них вже викладено в Інтернеті. Твори українських авторів все частіше стають справжніми хітами, отримують успіхи в державах Європи та Америки.KADNAY