Home Відпочинок Новий рік 2023 Як красиво прикрасити ялинку на Новий рік 2023?

Як красиво прикрасити ялинку на Новий рік 2023?

3203
0
прикрасити та нарядити ялинку на Новий рік 2019

Здається, що до Нового року залишилася ще сила-силенна часу. В сіре повсякденне життя ніяк не прийде чудо, магія, свято, а час до заповітної червоної дати повзе зі швидкістю равлика, і навіть створюється враження, що Нового року ми ніколи не дочекаємося. Але ця хандра дуже скоро розвіється прикрашеними вітринами магазинів, снігом і передноворічної метушнею в пошуках цікавих та оригінальних подарунків для рідних і друзів. А поки заповітна дата ще не настала, можна зайнятися пізнаванням нового: наприклад, розібратися, як правильно і гарно на Новий рік 2023 прикрасити ялинку і як порадувати господаря Нового року.

прикрасити та нарядити ялинку на Новий рік 2019

Хто ж до нас прийде?

У 2023 році господаром року стане Кролик, причому без бійки, швидше за все, не обійдеться. Адже Кролик – тварина егоїстична, владна, задирлива, можна навіть сказати, оригінальна. Але в той же час схильна до педантичності і консерватизму.

На жаль (чи на щастя – це вже вам вирішувати) Кролик кількістю страв на столі в будинок не заманиш і смачним олів’є не улестиш. Тварині вистачить двох-трьох зерняток, щоб наклюватися вдосталь, а от на те, як обставлен та прикрашен будинок, він напевно зверне увагу.

Як прикрасити ялинку?

Так як же прикрасити та нарядити ялинку на Новий рік 2023, щоб Кролик залишилася задоволеним?

Приголомшлива різноманітність ялинкових іграшок на сучасному ринку не залишить байдужим нікого: тут можна вибрати кульки або іграшки на будь-який смак. Зараз цілком можна створити оригінальний дизайн для своєї ялинки саме за допомогою них. оригінально прикрашена іграшками на Новий 2023 рік ялинка стане справжнім подарунком для Кролик, від котрого в нього захватить дух і возникне бажання залишитися з вами надовго.

нарядити новорічну ялинку 2019 своїми руками

Звичайно ж, головний колір тварнки – жовтий. Тому основний колір ялинкових іграшок повинен бути червоним або яким-небудь відтінком червоного кольору: бордовим, червоним, мареновим, пурпуровим або іншим. Також Кролик любить все блискуче, яскраве: червону пишність можна доповнити ялинковими іграшками золотих і жовтих кольорів: пісочним, лимонним, гірчичним. Відмінно підійде колір, в якому поєднуються червоний і жовтий спектри: помаранчевий. Можна прикрасити ялинку золотистими, сріблястими або бронзовими дощиками і мішурою. Поєднання золотого і червоного в першу чергу вказує на розкіш і багатство господарів будинку. Тому жінкам слід надіти на себе сукні та аксесуари, в яких будуть гармонійно поєднуватися ці розкішні кольори.

Прикрасьте ялинку великою кількістю гірлянд, які переливаються: зміна різних кольорів вогників на ялинці приверне увагу навіть самих затятих прихильників мінімалізму.

Чим прикрасити верхівку ялинки?

У питанні, як красиво прикрасити ялинку на Новий рік 2023, важливо і те, який предмет буде прикрашати верхівку ялинки. Звичайно, можна поставити на самий вершечок зірку – вічний символ Нового року з давніх часів. Зірка обов’язково повинна бути золота, блискуча, красива і помітна всім.

Також в якості верхівки можна використовувати Кролика – об’ємну фігурку. Її власноруч можна виконати з пап’є-маше, а потім розфарбувати різнокольоровими барвами. Прикраси можна виконати в цій же техніці, зробивши ялинкові іграшки у формі курочок і курчат, маленьких різнобарвних яєць.

Прикрашаємо ялинку своїми руками

Для виготовлення пап’є-маше треба використовувати тільки папір – туалетний, офісний або газетні листи – і клей ПВА. Наносіть пензлем клей на папір і покривайте фігурку, яку збираєтеся «скопіювати».

Робити фігурки для того, щоб нарядити новорічну ялинку 2023 своїми руками, зовсім не обов’язково з пап’є-маше. Вони можуть бути виконані з бісеру, їх можна зробити за допомогою новомодної техніки декупаж, зв’язати або зшити. Простори вашої фантазії безмежні, головне, дати їй волю.

З дешевих пластикових новорічних кульок, які можна знайти в ассортименті будь-якого магазина в передноворічний час, можна зробити оригінальні прикраси в техніці декупаж. Для цього, крім, власне, кульок, знадобляться фарби (в нашому випадку червоні і золотисті), губка для миття посуду, серветки із зображенням господаря року, клей ПВА і лак для закріплення. На кульку мочалкою нанесемо тонкий шар фарби. Потім наклеїмо на кулю зображення птахів і покриємо кульку лаком. Просто і зі смаком!

як красиво прикрасити ялинку на Новий рік 2019

Ялинка за фен-шуєм

Ялинку найкраще всього розмістити в південній частині будинку: саме вона відповідає за благополуччя і може врятувати від негативної енергії.

Якщо у вас в будинку є фігурки Кролика, то їх краще всього розмістити під ялинкою. Якщо ж фігурок немає, але ви хочете придбати, то неодмінно зверніть увагу на те, успіхи в якій сфері вони принесуть господареві. Так, наприклад, кришталева фігурка Кролика символізує позитивну енергію, металева – подружню вірність, дерев’яна – спокій і мир.

Кролика прославляють, його цінують, їй поклоняються. Для багатьох народів він – особливий птах. Для деяких він – символ сонця і тепла, для деяких – символ чоловічого здоров’я і сили, для багатьох – символ позбавлення від нечистої сили. Але для всіх він є символом міцної родини та успіху. Тому, зустрівши Кролика як бажаного гостя, ви можете на весь рік заручитися його підтримкою і жити в спокої і благополуччі.