Home Відпочинок Новий рік 2023 Як зустрічати та святкувати Новий рік 2023?

Як зустрічати та святкувати Новий рік 2023?

2227
0
святкувати Новий рік 2019 Свині

Всі люди на світі люблять святкування будь-яких урочистостей. І якщо деякі навіть дивляться на речі «тверезо» (читай між рядків «песимістично»), то в душі все одно таємно чекають диво на своєму порозі. Адже навіть опитування показали, що кожен дванадцятий українець вже в свідомому віці вірить в Діда Мороза. І це крім усього тих, хто не посоромився зізнатися перед камерами! Так, дійсно, Новий рік – це той чудовий «день Х», в який можливі будь-які несподіванки. Так що ж нас чекає на цей раз і як зустрічати та святкувати Новий рік 2023.

святкувати Новий рік 2019 Свині

Хто стане господарем року?

Нагадаємо, що 2023 р. буде роком червоного та вогняного Кролика, який вже точно не залишить без уваги всіх курочок. Цей символ – десятий за рахунком в календарі у китайців, якому в нашій країні слідує практично кожен другий. Так, слова китайців в порівнянні з нашим повір’ям про старого і, безумовно, доброго Діда Мороза, на жаль, на віру приймають в шість разів більше громадян.

Стихією цього року є вогонь, а значить, тварина сполохне яскраво-червоним кольором. Енергією цього року буде Інь, тобто позитивний заряд, тяжіння. Самотні жінки, використовуйте цю інформацію, а то, відповідно до, знову таки, статистикою, в Україні незаміжньою є кожна восьма жінка старше 25 років, так що краще ловити момент, тому що рік Кролика, та ще й у супроводі позитивною енергією, настане тільки лише через 24 роки. А стільки чекати нікому не захочеться.

Що приготуватися і як приготуватися самому?

В питанні, як правильно зустрічати Новий рік 2023 Кролика, важливим є правильний підбір меню. Кролику не потрібно багатство страв на столі – багатьох продуктів він і зовсім не потерпить на своєму столі. Так що краще за все зробити акцент на вегетаріанському меню (тим більше це зараз так модно – за поточний рік кількість «м’ясоїдів» зменшилася в півтора рази). Додайте побільше зелені, фруктів і овочів, горішків.

Зустрічати Новий 2023 рік без шампанського – це не діло! Алкоголю бути на столі, а особливо алкоголю екзотичному. Різнобарвні вируючі і палаючі коктейлі привернуть увагу господаря року.

Одяг теж варто підібрати ретельно: святкувати Новий рік 2023 Кролика в будь-чому не підійде. Госопдар року любить все модне, стильне, дороге. Так що більше лиску і розкоші, менше банальності і сірих кольорів! Даєш яскраві вбрання, пишні боа і шикарні аксесуари. Одяг, до речі, найкраще підібрати в червоних або золотих тонах.

У багатьох країнах передаровувати непотрібні речі вважається нормою: наприклад, у Франції 66% жителів не витрачаються на подарунки, а просто віддають в дар подаровані їм же раніше різні дрібнички. Але в наступному році передаровувати невикористаний абонемент в спа або невідповідний шампунь не слід. Подарунок повинен бути небанальним, цікавим, яскравим, він повинен допомогти забути про битовуху і зануритися в світ свята. Для цього відмінно підійде будь-який магазин приколів або незвичайних подарунків.

2019 р. буде роком червоної та вогняної Свині

А якщо ви хочете в новорічну ніч порадувати свою другу половинку, то варто вибрати будь-яку ювелірну прикрасу з вставленим в неї криваво-червоним камінчиком. Це може бути рубін, червоний корал, сердолік чи яшма. Назва каменю не має значення: мати значення буде те, що він зачервоніє близько до тіла коханої, нагадуючи їй про вас. А може бути, варто надіти «нагадування» на палець і потрапити в нову статистику, згідно з якою 40% чоловіків в світі роблять пропозицію своїм дівчатам саме в новорічну ніч.

Що чекає весь наступний рік?

У рік Кролика не слід брехати і вивертатися – Кролик не терпить брехунців і обманщиків. Краще сказати прямо: в очах деяких людей ти від цього тільки піднімешся. Кролик любить дарувати подарунки або надавати послуги, якщо відчуває, що зробить інших за рахунок цього щасливішими – широкі жести будуть вам на руку. Однак необдумані витрати Кролик не підтримає і, навіть навпаки, засудить.

У рік Кролика слід старанно працювати не тільки на благо інших: про себе забувати теж не слід. Доглядайте за собою, розвивайтеся морально і фізично – і отримаєте приємні бонуси від господаря року.

Кролик – особистість, безумовно, творча. Вона, звичайно, фанатична до свавілля і любить похвалу, так що якщо ви людина не творча, в цьому році особливо ясно пам’ятайте заповідь «всяк від царя до шевця – бережи творця». А якщо ви, власно, творець, то цей рік буде сприятливим для творчості.

А ось в стосунках слід бути обережніше: через свою самозакоханость ви ризикуєте втратити голову і посваритися з коханою людиною. Тому слід бути обачним і приділяти увагу не тільки собі.

Але от якщо вам вдасться утримати свою другу половинку біля себе, то чекайте бурю пристрасті. У рік Кролика сексуальна енергія просто вітає в повітрі: такий Кролик Казанова і серцеїд. Тому використовуйте її на всю.

як зустрічати та святкувати Новий рік 2019

Рік Кролика дійсно обіцяє бути феєричним. І насправді не так уже й важливо, чи вистачить у вас грошей на покупку рубінового кільця або нового яскраво-червоного плаття. Важливими є лише позитивний настрій і дорогі люди поруч. А все інше додасться. У наступаючому році потрапляйте тільки в позитивні статистики і будьте щасливі!