Home Новини Як правильно продемонструвати продукт на вітрині для збільшення продажів?

Як правильно продемонструвати продукт на вітрині для збільшення продажів?

808
0

Якщо ви маєте бізнес, суть якого полягає в продажу певного продукту, ви розумієте, яку роль відіграють вітрини. Так, наприклад, правильно підібрані торгові прилавки ДСП від http://torgoborud.com.ua/ua/prylavky допоможуть збільшити прибуток від продажів в рази!

Формуємо ідеальну вітрину

Виставлення товару на вітрині є для вас потужним «зброєю», оскільки це дозволяє приводити нових потенційних клієнтів, залучаючи їх уваги і гаманець. Однак, багато компаній роблять помилки, коли починають виставляти вітрини і свій продукт в неправильному «світлі». І, щоб цього уникнути, слід дотримуватися наступних порад:

  • Показати свої переваги. Точніше сказати – плюси свого продукту. Як не дивно, але найчастіше товар виставляється неправильно, залишаючи напризволяще, без реклами і правильного освітлення. Виставляючи свій продукт на вітрину, ви повинні показати його покупцеві з такого боку, щоб він захотів його купити негайно! «Розкажіть» йому, чому ваш товар є найкращим і чому він буде служити довше і краще, ніж продукт ваших конкурентів.
  • Не варто перевантажувати вітрину. Так, ми, люди, любимо різноманітність, але в плані вітрини це недоречно. Не потрібно перевантажувати її мільйоном різної продукції. Така вітрина виглядає дешево і непривабливо. Якщо у вас є широкий спектр продуктів, краще вибрати ТОП 3 або 4 з них для демонстрації: це можуть бути нові товари або найпопулярніші позиції.
  • Подбайте про те, щоб вітрина підходила до іншого вашого обладнання та меблів. Наприклад якщо ви замовляєте вітрину з ДСП, то і стіл ресепшн також повинен бути з цього матеріалу: http://torgoborud.com.ua/ua/resepshn.
  • Освітлення, освітлення, освітлення! Багато великих роздрібних магазинів виділяють серйозний час і увагу на дизайн вітрини; і одним з ключових моментів часто є освітлення. Чому? Тому що правильне освітлення може підкреслити продукт (наприклад, одяг) в його найкращій можливій формі. Встановлення додаткового освітлення навколо продуктів з метою привернення уваги до них – хороший спосіб привабити клієнта. Маніпулювати освітленням, пробуючи різні методи, щоб переконатися, що продукти виставлені в найбільш вдалому «світлі» – правильний підхід до справи. А купити хороші торгові стелажі з ДСП з функцією освітлення можна на сайті torgoborud.com.ua.
  • Використовувати ваш творчий потенціал. Якщо у вас є дуже маленький продукт, подумайте про шляхи, щоб збільшити його візуально. Для великих продуктів, коли клієнт не в змозі підняти його і спробувати, так що можна експериментувати зі способами зробити його більш інтерактивним.
  • Встановіть ідеальну вітрину. По-перше, подумайте про продукт і його цілі. Тоді уявіть собі, як ви можете по-справжньому зацікавити людину. Якщо ви продаєте кемпінгове обладнання, як щодо лісу на стенді, який виглядає як наметовий табір? Якщо ви пропонуєте великі кухонні прилади, як щодо стенду, який виглядає як кухня?